• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan traži još jedno pojačanje! Mijailović potvrdio: Premašili smo budžet, ali ćemo naći novac za pravog igrača!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ostoja Mijailović potvrdio je da Partizan traži još jedno pojačaje.

 Ostoja Mijailović potvrdio je da Partizn traži još jedno pojačaje Izvor: MN PRESS

Partizan traži još jedno pojačanje i to na poziciji plejmejkera. Propali su pregovori sa Jogijem Ferelom, pa se klub okrenuo drugim rješenjima. Potvrdio je to i predsjednik crno-bijelih Ostoja Mijailović. Istina je da se radi na dovođenju igrača, ali je istakao da to ne znači da će neko doći samo reda radi.

"Ovo je sedma sezona kako sam predsjednik kluba, jasno je meni da navijači žele da imamo 20 igrača na početku sezone. Mi ne dovodimo igrače da bismo imali samo brojeve. Selekciju vrši Zoran Savić kao sportski direktor, pa se onda predstavlja Upravnom odboru. Prijedlog je ključna stvar, ali nema igrača koje je stručni štab predložio da ih dovedemo. Nismo željeli da na silu dovodimo centra. Pleja tražimo od početka sezone, nismo ga našli, traži ga stručni štab i dalje. Ako ga ne nađemo, nećemo dovesti nekoga samo da bismo zadovoljili broj", rekao je Mijailović za "Republiku".

Ponovio je da to zavisi od Obradovića i Savića. "Stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem i Savićem daju prijedlog, ako se pojavi kvalitetan igrač, naći ćemo budžet. Potrošili smo budžet, povećaćemo ga, da bismo uzeli tog igrača. Ako ne, imamo sjajnu ekipu, sjajne momke i završićemo sezonu sa ovakvim timom."

Nije se složio sa konstatacijom da je "dobar dio sezone prošao" i vjeruje da će tim da igra sve bolje.

"Sezona je duga, igra se do maja/juna, ciljevi su jasni. Transparentno sam izašao i rekao da smo postavili ciljeve koji se nisu promijenili, hoćemo u plej-of Evrolige i titulu u ABA ligi. Početak sezone mi liči na prošlu sezonu. Bilo je dosta pehova, to je razlika u odnosu na prošlu godinu, dosta povreda. Od Ponitke smo očekivali više, povrijedio se protiv Fuenlabrade, rame je u pitanju, oporavak je duži, tek se vraća u formu. Panter je nosilac ekipe, slabije je započeo sezonu, pa se povrijedio. Ne možemo da budemo zadovoljni trenutnim rezultatima, prije svega zbog poraza u ABA ligi, možemo bolje i malo nam fali, nadamo se boljim rezultatima. Ti mečevi koje smo gubili na jednu loptu, mislim da se neće ponavljati", zaključio je Mijailović, a intervju je objavljen prije pobjede protiv Monaka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC