• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan radi na pojačanju, Neka ostane tajna! Ostoja Mijailović potvrdio: Boga molim samo da se niko ne povrijedi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Partizana otkrio aktivnosti kluba na tržištu.

 Ostoja Mijailović potvrdio da Partizan traži pojačanja Izvor: MN PRESS

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o aktivnostima crno-bijelih na tržištu i na potrazi za pojačanjem na poziciji plejmejkera. On je gostujući na TV Prva potvrdio da ta potraga traje. "To neka ostane tajna, to je tajna kluba, na tome radimo, ali ne mogu da vam kažem ništa posebno više. Molim Boga da se niko ne povrijedi", rekao je Mijailović.

On je, uz priču o Partizanovom najvećem budžetu u istoriji, otkrio da je uoči sezone od trenera Željka Obradovića i sportskog direktora Zorana Savića da kapiten Kevin Panter po svaku cijenu ostane dio tima, što se i dogodilo. "Rekao sam u prošlom prelaznom roku da po svaku cijenu moramo da zadržimo Kevina Pantera, stranac iz Bruklina došao je u Beograd, voli Srbiju i ponaša se kao da je ponikao u Partizanu, jako je važna ta porodična atmosfera, da postoji zajedništvo..."

Mijailović je rekao da su crno-bijelima jako važni mečevi koje će odigrati do kraja decembra, počev od ABA derbija protiv Budućnosti u subotu od 21 čas. "Jako su nam važne dvije utakmice koje dolaze, Valensija i Real, potom nezgodan meč u Beogradu sa Virtusom, tu će sigurno biti puna Arena, a čeka nas i meč protiv Zadra tamo. Prije svega, molim Boga da ne bude novih povreda. Aleksa ima slomljenu nogu i slomljen nos, naš jako važan igrač ima dva preloma."

On je posebno naglasio doprinos kondicionog trenera Partizana, Predraga Bate Zimonjića. "Velike pohvale našem kondicionom treneru i njegovoj ekipi. Od sedam povrijeđenih igrača, nijedan se nije povrijedio jer nije bio spreman, već samo udarci. U Partizanu se radi prekvalitetno, nevjerovatni stručnjaci, mislim da imamo najbolji stručni štab u Evropi."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC