• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva magija Luke Dončića! Zaludio je protivnike - skočili da ga blokiraju, a on napravio potez za TV špice (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatan potez Luke Dončića oduševio je sve.

 Nevjerovatan potez Luke Dončića Izvor: Twitter/screenshot/NBA

Luka Dončić (24) pruža maestralne partije ove sezone. Jedan je od glavnih kandidata za MVP nagradu trenutno. Prosječno bilježi 33,7 poena, uz 9,2 asistencije i 8,4 skokova po utakmici. Lider je Mavsa, a na parketu se zabavlja. Vidi se to i po fenomenalnim potezima koje pravi na utakmicama.

Tako je u porazu od Klivlenda oduševio sve. U završnici prve četvrtine zaletio se na prodor, Karis Levert ga je pratio, kada je skočio, prevario je i Tristana Tompsona koji se spremao da mu udari "rampu". Umjesto polaganja Luka je poslao dodavanje iza leđa, u ćošak, za Seta Karija koji je pogodio trojku. Asistencija koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama i nema sumnje da će se vrtiti i na TV špicama.

Ovaj meč Luka je završio sa 39 poena, sedam skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Jedan od glavnih razloga za to je loš skok Mavsa, pošto su Kavsi imali 57 skokova, od čega 18 u napadu, samo Džeret Alen uhvatio je 23 lopte, a ceo tim Dalasa ukupno je imao 37.

Dončić je dodatno podigao nivo igre od kada je postao otac početkom decembra. Od rođenja Gabriele Luka je nezaustavljiv, na svojoj koži najbolje je to osjetio Finiks, pošto je prije nekoliko dana Sansima "spakovao" čak 50 poena, uz 15 asistencija. Zbog svega toga mnogi vide Luku kao glavnog MVP kandidata. Mavsi su trenutno na šestom mjestu na Zapadu sa skorom 18-13.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC