• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije Jokićev Božić, a šta kaže Luka Dončić na čestitku poslije dominacije? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Luka Dončić raspoložen nakon maestralne partije čestitao i Božić.

 Koji Bozic slavi Luka Doncic Izvor: YouTube/ESPN/Screenshot

Luka Dončić je zablistao prethodne noći u NBA ligi i gotovo je samostalno pobijedio drim-tim Finiksa (128:114), pošto je postigao čak 50 poena. Uz to, imao je je i 15 asistencija, šest skokova, četiri ukradene lopte i tri blokade, što je jedna od najboljih partija u ikada na Božić, tako da je poslije utakmice u Finiksu - dok su mu navijači zviždali - stao pred kamere i nasmijano govorio pošto je "prebacio" 10.000 poena u NBA ligi.

Na kraju razgovora, novinar koji ga je intervjuisao mu je poželio "Srećan Božić", na šta je Luka Dončić reagovao sa osmijehom i pridružio se svima tako što je i sam čestitao veliki vjerski praznik koji i sam obilježava i po gregorijanskom kalendaru. Tako ovoga puta novinari nisu imali "kiks" kao prošle godine sa Jokićem, koji prethodne noći poslije sjajnog meča nije ni govorio za medije, dok su ga napadali.

Luka Dončić čestita Božić
Izvor: Youtube/ESPN

"Nije moj Božić, ali srećan vama Božić!", kulturno je tada odgovorio Nikola Jokić, koji je sa svojim saigračima obilježio praznik tako što su organizovali "porodičnu žurku" na kojoj su svi bili maskirani.

Što se tiče Dončića, slovenački košarkaš je i na Instagramu čestitao svim vjernicima srećne božićne praznike, a kao što znamo dolazi iz mješovitog braka Slovenke i Srbina. Najvjerovatnije je da su se u Lukinom domu, kao i kod mnogih na ovim prostorima, slavila dva Božića - prvo po gregorijanskom, pa po julijanskom kalendaru. Njegova majka Mirjam Poterbin je inače Slovenka i njegovala je tradiciju kod kuće i mnogi spekulišu da je Luka baš zbog nje izabrao da igra za zemlju u kojoj je rođen, dok je otac Saša Dončić rođen u Sloveniji, ali je porijeklom sa Kosova i Metohije.

Izvor: Profimedia

Iako ne igra za Srbiju, Luka ne krije da je i te kako povezan sa zemljom iz koje je njegov otac, pa je čak zbog toga često kritikovan i u Sloveniji. Tako se prije nekoliko mjeseci posebno digla prašina kada je Dončić na jednoj zabavi slavio sa podignuta tri prsta.

Podsjetimo, Lukina majka Mirjam Poterbin i Saša su odavno razvedeni, a poznato je da je "novostvarena baka" bila u vezi sa biznismenom Borisom Požegom koga je Dončić tužio zbog problema sa sopstvenim brendom.

Ovako izgleda Mirjam Poterbin, inače nekadašnja manekenka:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:20
Dončić psuje sudiju na srpskom
Izvor: SK 1
Izvor: SK 1

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC