• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA košarkaš se podsmijavao Srbinu zbog akcenta: Nijemac ga brutalno spustio u dvije riječi!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Darko Rajaković je glavna tema u NBA nakon što je javno i burno protestovao zbog suđenja na meču Toronta i Los Anđeles Lejkersa.

 Evan Tarner se podsmijavao Darku Rajakovicu zbog srpskog akcenta Izvor: MONDO/Nikola Lalović/YouTube/House of Highlights

Pravu buru je u NBA izazvao srpski stručnjak Darko Rajaković nakon poraza njegovog tima od Los Anđeles Lejkersa. Na kraju je tim Lebrona Džejmsa trijumfovao 132:131, a Čačanin nije mogao da smiri strasti i javno je na konferenciji za medije burno protestovao zbog suđenja. Nije to svuda naišlo na odobravanje, pa je tako nekadašnji NBA as Evan Tarner prozvao Rajakovića zbog srpskog naglaska! 

"Moraš da pustiš asistente da bjesne ako imaš akcenat", napisao je Tarner, a među 20 komentara na taj tvit našao se i komentar Denisa Šrudera. Plejmejker reprezentacije Njemačke koji je upravo zbog Rajakovića stigao u Kanadu je odbrusio: "Brate, o'ladi!"

Darko Rajaković je tek drugi evropski trener na čelu nekog NBA tima nakon Igora Kokoškova i ove sezone mu ide promjenljvio sa Torontom koji izgleda zaglavljeno između ambicija da se uradi nešto više i ideje da se pravi novi tim i ide u rekonstrukciju. Sada je poslije poraza od Lejkersa Rajaković pošteno izgubio živce...

"Ovo je sramota!", počeo je Rajaković: "Prava sramota za sudije je da NBA liga ovako nešto dozvoli... Lejkersi su imali čak 23 slobodna bacanja, a mi dva u posljednjoj dionici. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvijezde i sve, ali i mi imamo zvijezde u timu. Kako je to moguće, hajde objasnite mi? Ako Lejkersi moraju da pobijede dajte im odmah pobjedu, nećemo ni da dođemo na utakmicu. Ovo nije prvi put, a Skoti Barns će biti Ol-star u budućnosti i zaštitno lice lige... Ovo je kompletno s**je!", urlao je emotivni Rajaković i tom prilikom udarao rukom o sto, čime je možda malo čak i uplašio novinare da nastave da mu postavljaju pitanja na konferenciji za medije u El Eju. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Darko Rajaković
Izvor: Youtube/House od Highlights

Što se tiče nemačkog plejmejkera koji je stao u odbranu srpskog trenera, on ne krije da ima sjajnu saradnju sa Rajakovićem. "Situacija je takva da sam došao da budem lider, ono što sam u reprezentaciji Njemačke. Darko mi je praktično rekao:'Skoro da je ista situacija.' To je ono čemu se radujem, da budem u takvoj poziciji", rekao je Šruder pa dodao da je i ranije poznanstvo sa Rajakovićem uticalo na tu odluku: "Znao sam Darka iz Oklahome od prije nekoliko godina i znao sam da ćemo dobro da se slažemo. Tako da sam jako uzbuđen!"

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

00:24
Denis Šreder o Rajakoviću
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC