• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA superstar napao Nikolu Jokića i Denver! "Htjeli su da me izbrišu"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji košarkaš Denver Nagetsa Karmelo Entoni poludio je zbog toga što je Nikola Jokić sa brojem 15 napravio veću karijeru!

 Karmelo Entoni napao Nikolu Jokica i Denver Izvor: MN Press/Twitter/7PMinBrooklyn/printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić već godinama je najbolji igrač NBA lige, a samim tim i prva zvijezda Denver Nagetsa. Već sada se priča o tome kako će franšiza iz savezne države Kolorada povući iz upotrebe dres sa brojem 15 kada se srpski centar penzioniše, ali.. Tu postoji jedan problem! dres sa istim brojem prije Nikole nosio je Karmelo Entoni, bivši košarkaš kojeg su mnogi smatrali za najboljeg u istoriji tima prije nego što se Somborac pojavio. A Karmelo ima suludu teoriju o broju koji je Nikola izabrao.

"To je bio potez iz zatucanosti. Nisu mogli da kažu 'Imaš puno brojeva koje možeš odabrati'. Ne, rekli su mu 'Evo ti 15'. Stavili su Jokića usred priče, on nije znao što se događa.Možda je htio taj broj kako bi mi odao počast. Ja vjerujem je kako su mu namjerno dali 15 kako bi izbrisali ono što sam ja ostvario, nije im to trebalo", izjavio je Karmelo Entoni i šokirao košarkaški svijet. Pogledajte kako je to izgledalo:

Doduše, u teoriji Karmela Entonija postoji nekoliko problematičnih detalja. Kao najvažniji među njima ističe se da je Nikola Jokić draftovan sa niske pozicije i da u tom trenutku niko nije očekivao da će biti dvostruki MVP ligaškog dijela, MVP finala i NBA šampion sa timom iz Kolorada. Srpskom košarkašu čak ni najveći optimisti nisu predviđali tako dobru karijeru, iako se u Evropi vidjelo da ima "nešto" za vrhunsku košarku.

A kad smo već kod Evrope, Nikola Jokić je u Megi i u reprezentaciji Srbije nosio dres sa brojem 15 što takođe ne ide u korist Karmelove priče. Srpski košarkaš je izabrao da u SAD nosi dres sa brojem koji ga prati kroz čitavu karijeru. I zapravo, nije ga "skinuo" sa Karmela Entonija, pošto je u sezoni 2013/14 Entoni Rendolf prvi imao priliku da bude nasljednik jednog od najboljih igrača u istoriji franšize. Nikola Jokić stigao je tek dvije godine kasnije! Djeluje da "zavjera" protiv Karmela Entonija ipak nije toliko očigledna koliko on smatra. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC