• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O Jokićevom potezu priča cijeli svijet - dodavanje preko cijelog terena!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić novim spektakularnim dodavanjem šokirao ljubitelje NBA lige.

 Nikola Jokić dodavanje preko cijelog terena Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić nije uspio da odvede Denver Nagetse do nove pobjede, ali se o njemu priča i kada tim iz Kolorada gubi! Juta je bila bolja od aktuelnih šampiona najjače košarkaške lige na svijetu, a meč je i pored toga obilježio srpski centar - fenomenalnom asistencijom već na samom početku meča!

Jokić je u prvom minutu utakmice bacio najbolji pas na meču! Asistirao je Majklu Porteru Džunioru koji je fantastično istrčao kontru i postigao prve poene na meču, ali... Lako je njemu bilo da se upiše u strijelce kada ga je Nikola "spojio" sa košem. Centar Denvera je ispod svog koša uhvatio defanzivni skok nakon promašaj Jute, a zatim bez mnogo oklijevanja bacio pas preko cijelog terena.

Vremena za razmišljanje stvarno nije bilo mnogo - Jokić je praktično u istoj sekundi uhvatio loptu i poslao je dijagonalno preko celog terena, u ruke svom saigraču koji je na spavanju uhvatio odbranu protivničkog tima. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Nikola Jokić završio je meč sa 27 poena, 11 skokova i šest asistencija, a Denver nije mogao da nadoknadi veliki zaostatak koji se pojavio već tokom prve četvrtine. Aktuelni šampioni NBA lige zbog toga su tek treći u Zapadnoj konferenciji, a pomalo neočekivano ispred njih se nalaze Minesota i Oklahoma, timovi koji nisu planirani za najviši plasman. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC