• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić najbolji, ali Denver je opet izgubio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Najbolji košarkaš NBA lige opet odigrao fantastično, ali nije mogao sam da pobijedi Jutu.

 Nikola Jokić najbolji u porazu Denvera od Jute Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Ne može ni Nikola Jokić sam svako veče! Nakon što se dobro zabavio na meču protiv Detroita koji važi za najslabiji tim u ligi, najbolji košarkaš u NBA morao je da se uozbilji i odigra meč na svom nivou protiv Jute. To se i desilo - ubacio je 27 poena, uz 11 skokova i šest asistencija, ali je Juta bila bolja od aktuelnih šampiona (124:111).

Džezeri su već nakon prve dionice imali dvocifrenu prednost, ona je dodatno porasla do poluvremena, a Nikola Jokić i Džamal Marej nisu uspjeli da je istope i pored mnogo uloženog truda. Kanadski bek ponovo je bio jedini raspoložen saigrač Nikole Jokića i meč je završio sa 17 postignutih poena, ali... Mnogo raspucanija bila je Juta!

Džordan Klarkson je postigao 27 poena i sa Jokićem je podijelio ulogu najefikasnijeg igrača na meču, a pratili su ga Lauri Markanen sa 26 i Kolin Sekston sa 22 postignutih poena. Upravo tu napravljena je razlika koja je odlučila pobjednika jednog od najzanimljivijih NBA mečeva u noći između srijede i četvrtka.

Denver Nagetsima ovo je drugi poraz u posljednja tri meča i jasno je da tim Nikole Jokića trenutno nije u sjajnoj formi. To pokazuje i tabela Zapadne konferencije, pošto su konkurenti uspjeli malo da odmaknu aktuelnim šampionima NBA lige - Minesota drži prvo mjesto na zapadu sa učinkom 26-11, Oklahoma je druga uz skor 25-11, a Denver tek treći sa 26 pobjeda i čak 13 poraza. Istina, Nagetsi su imali ubjedljivo najteži raspored na početku nove sezone.

U izvještaju meča Atlanta - Filadelfija na kojem je ponovo odlično odigrao Bogdan Bogdanović pogledajte i sve rezultate NBA utakmica igranih u noći između srijede i četvrtka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC