• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan i Mega igraju u čast Dejana Milojevića: Oproštaj od Dekija - cijela Arena u crnom

Nekadašnji košarkaš Partizana i trener Mege preminuo je nakon srčanog udara u SAD.

 Partizan Mega najava utakmice Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u ponedjeljak uveče protiv Mege u čast Dejana Milojevića! U 17. kolu AdmiralBet ABA lige, crno-bijeli u ponedjeljak, 22. januara dočekuju Mega MIS u Beogradskoj areni. Utakmica počinje u 19 časova, a Partizan Mozzart Bet je za ovu utakmicu odredio da ulaz bude besplatan.

Prioritet da zauzmu svoja mjesta imaju vlasnici sezonskih karata, dok će svi ostali popunjavati slobodna sjedišta u dvorani. Klub poziva sve navijače koji sutra dođu u Arenu, da na sebi imaju crnu majicu ili duksericu kako bi i na taj način odali počast legendarnom Dejanu Milojeviću koji je preminuo od posljednica srčanog udara. Podsjećamo, Partizan je već odao počast Milojeviću posebnim majicama na meču protiv Panatinaikosa u Atini, ali će meč regionalnog takmičenja biti daleko emotivniji.

Nekadašnji kapiten Partizana, reprezentativac SRJ, igrač Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja, odnosno trener Mege i Budućnosti, asistent selektora reprezentacije Srbije i šefa stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa, prerano je napustio ovaj svijet 17. januara. Čovek zaraznog osmjeha, velikog srca i borac bez mane bio je uzor mnogima koji su potom postali novi košarkaški idoli.

Uoči sutrašnje utakmice, o Dejanu Milojeviću je govorio trener Partizana, Željko Obradović. "Utakmica je posvećena Dejanu Milojeviću koji nas je veoma rano napustio. Ponavljati sve ono što se o Dejanu zna, kakav je bio čovjek igrač i trener mislim da je sve poznato. Tragična vijest, mnogo teška vijest da se razumije, ali nadam se da će svi ljudi kojima je Dejan bio u srcu prepoznati i doći na tu utakmicu između njegova dva kluba, Partizana i Mege", rekao je Obradović i potom se osvrnuo na sam meč: "Naravno da ćemo probati da igramo. Mega je igrala izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom dijelu prvenstva. Mladi igrači, uvijek željni dokazivanja. Mislim da će tako biti i ovog puta. Ali vjerovatno je najbitnije da navijači prepoznaju i dođu u velikom broju na utakmciu koja je posvećena Dejanu Milojeviću."

Svoje viđenje meča protiv Mege imao je i srpski košarkaš Alen Smailagić. "Mega je mlada ekipa koja igra sa dobrom energijom. Izgubili smo od njih prošli put, probaćemo da uđemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i ovog puta dođemo do pobjede", istakao je Smailagić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC