• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić se oglasio o smrti Dejana Milojevića!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji košarkaš na svijetu nije želio da opširno govori o Dejanu Milojeviću.

 Nikola Jokić o Dejanu Milojeviću  Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Smrt srpskog košarkaškog stručnjaka Dejana Milojevića, bivšeg reprezentativca, igrača Partizana, trenera Mege i pomoćnika u Golden Stejtu i dalje je jedna od tema o kojoj se mnogo priča u NBA ligi. Milojević je preminuo od posljedica srčanog udara koji je doživio tokom zajedničke večere trenera i igrača Voriorsa, pred meč protiv Jute na gostujućem terenu. Mnogi su očekivali da će se ubrzo oglasiti Nikola Jokić, koji je stasao pod njegovom nadležnošću u Megi, ali se to nije dogodilo.

Nakon što je impresivnom partijom pobijedio Indijanu, Nikola Jokić je prvi put odgovorio na pitanja o svom nekadašnjem treneru. U skladu sa svojim temperamentom, Nikola Jokić nije želio da previše širi razgovor na ovu temu i nakon samo nekoliko kratkih rečenica je završio izlaganje.

"Volim ga", rekao je Nikola Jokić na temu koja mu je veoma bolna, a zatim nastavio: "Moja porodica je u šoku. Ja volim cijelu njegovu familiju. Ne želim da pravim cirkus od toga." Tako je najbolji košarkaš NBA lige stavio tačku na ovu temu, dok se u SAD i dalje priča o smrti proslavljenog srpskog košarkaša i trenera.

Podsećamo, posljednjih dana su divne riječi o Dejanu Milojeviću izgovorili njegovi igrači iz Golden Stejt Voriorsa - prvo Drejmond Grin, a zatim i Stef Kari. Ekipa iz San Franciska odlučila je da na dva načina oda počast srpskom stručnjaku, pa će tako na terenu biti ispisani inicijali jednog od najbližih saradnika Stiva Kera prethodnih godina, dok će ista slova biti i na dresu do kraja tekuće sezone.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC