• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mogao bih kao Mirotić, ali je*iga, igram u Ciboni"! Hrvat oborio tiket, pa napravio šou na internetu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Hrvatski košarkaš Jakov Mustapić prokomentarisao lošu partiju i obaranje tiketa.

 Jakov Mustapić dao samo pet poena i oborio tiket od 2500 evra Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Košarkaši Cibone poraženi su od Zadra (88:71) u hrvatskom derbiju u okviru ABA lige, a za beka zagrebačkog tima Jakova Mustapića (29) problemi su se nastavili i nakon utakmice. Bek koji je ove sezone jedan od najvažnijih igrača u timu podbacio je i postigao samo pet poena, što je kladioničarskim rječnikom bilo "manje od granice". Jedan kladioničar i košarkaški navijač čekao je plus za 2500 evra i nije uspio da stigne do novca...

Kada je pao tiket, obratio se košarkašu preko Instagramu, a reakcija Jakova Mustapića postala je hit na drugoj društvenoj mreži. On je podijelio fotografije dvije poruke koje je dobio. "Kako li će drug nastaviti sa životom sad...", napisao je Jakov Mustapić, a zatim se i u komentarima našalio na račun pada tiketa i svoje partije protiv Zadra. Prvo je prokomentarisao kako momak koji nije dočekao dobitni tiket sada neće imati da plati fakultet, a zatim se "uporedio" sa Nikolom Mirotićem.

Jedan od komentara podsjetio je Mustapića da je svojevremeno Nikola Mirotić uplatio kladioničaru iznos koji je trebalo da dobije da je on postigao određeni broj poena. Jakov je tada ostavio komentar koji je hit na društvenim mrežama. "Možda bih i ja razmislio o tome, ali je*iga, u Ciboni igram", napisao je košarkaš i aludirao na lošu finansijsku situaciju u zagrebačkom klubu. Pogledajte tu objavu: 

Jakov Mustapić je protiv Zadrana postigao samo pet poena i bio je daleko od svojih najboljih partija u ovoj sezoni. Prije utakmice protiv Zadra imao je dvocifreni broj poena na osam od posljednjih devet mečeva u ABA ligi, a na posljednja tri je bio odličan - protiv FMP-a ubacio je 20 poena, Partizanu je postigao 13, a protiv Budućnosti iz Podgorice 18. Tokom sezone u regionalnoj ligi prosječno bilježi 12,2 poena, a kladioničaru je trebalo da bude samo malo bolji od te margine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC