• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad ću da vam ispričam kakav je Željko! Egzum "raspametio" Ameriku: Svi hoće fotku s njim, ne sa igračima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dante Egzum pričao lijepe stvari o Željku Obradoviću i danima u Partizanu.

 Dante Egzum o Željku Obradoviću i Partizanu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Australijski košarkaš Dante Egzum blistao je prethodne sezone u Partizanu i uspio je odmah da se vrati u NBA ligu gdje sada nosi dres Dalasa. Ipak, Egzum nije zaboravio na crno-bijele odlaskom u Teksas, pa je u podkastu bivšeg košarkaša Devina Herisa pričao samo pohvalno o danima u Beogradu, s osvrtom na Željka Obradovića.

"Baš mi se svidjelo vrijeme provedeno u Barseloni. Onda sam odlučio da rizikujem i otišao sam u Partizan u Srbiju, klub koji je poznat i vodi ga trener koji je nevjerovatan. Kao ni jedan drugi, iskreno. Svaki korak mi se tamo svidio, podsticalo me to što je on jedan od najpoznatijih trenera tamo, poznatiji je od igrača", rekao je Egzum tokom gostovanja u podkastu i potom dočarao koliko je popularan njegov nekadašnji trener.

"Idemo aerodromom, a ljudi hoće da se fotkaju sa njim, a ne sa nama. Mislim da samo učenje od Obradovića i boravak u tom okruženju gdje 20.000 navijača pjeva i skandira i gdje žele da igramo samo tvrdo i to je najvažnija stvar, pobjeda ili poraz, bitno je samo da ostavimo srce za dres koji nosimo, ja volim to", zaključio je Egzum.

Egzum je odlično počeo sezonu u Dalasu, posebno dobro je odmijenio Kajrija Irvinga dok je bio povrijeđen i činio je dobar tandem sa Dončićem, međutim sada njega muči povreda. Prvo je početkom januara "ispao" iz tima, pa se vratio, a onda je doživio novu povredu zbog koje nije igrao od 27. januara. Ove sezone prosječno bilježi 9,2 poena, 2,8 skokova i 2,8 asistencija, a navodno bi uskoro trebalo opet na parket.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC