• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duško ustao usred konferencije i krenuo da ide! Ivanović morao da se vrati: Partizan nije bio problem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Duško Ivanović prvo je ustao i krenuo da ide sa konferencije, pa se vratio.

 Duško Ivanović komentarisao poraz Baskonije od Partizana Izvor: Printscreen/YouTube/ BC Partizan

Partizan je pobijedio Baskoniju poslije neizvjesne završnice (87:83). Moglo je sve da bude i ubjedljivije da nije bilo određenih grešaka u samoj završnici. Srpski tim je uspio da održi prednost i da pobijedi.

Duško Ivanović je prvo pričao o ambijentu. "Moj tim je bio malo pogubljen na početku kao neki drugi timovi. Morali smo da budemo bolji u odbrani i strpljiviji u napadu", počeo je Obradović.

Onda je ustao kada je čuo da nema pitanja, ali nije shvatio u momentu da se to odnosilo samo na pitanja na stranom jeziku, pa se vratio na svoje mjesto. "Mi smo sad i u jednom i u drugom takmičenju u borbi i biće strašni mečevi, imamo težak raspored u Evroligi, teško je i u ACB, pošto nemamo vremena za treninge i pripremu. Borićemo se, ništa u životu nije teško. Moraš u ovakvom ambijentu da igraš čvrsto, agresivno, mi to nismo uradili, Partizan jeste. Oni tako počinju mečeve i steknu prednost ili ako gube, dobiju snagu sa tribina. Problem nije Partizan, nego moj tim koji nije igrao agresivno kao što zna."

Upitan je o partijama Kaminskog i Kabokla. "Oni su igrali pik en rol i pik en pop i sve to se brani preko agresivnosti, ako to nemaš, onda je problem. Ima i taj dupli pik koji se igra često, mi smo pravili neke početničke greške. Greške su sastavni dio igre, ako si agresivan, onda greška nije greška već se ispravi tako, kada to ne radiš, onda se svaka greška vidi."

Prokomentarisao je dešavanja u završnici. "Možda smo nešto mogli da uradimo sa one dvije odbrane, onda je Doužer dao koš, on je ostao maltene sam, nismo bili uopšte agresivni", zaključio je Ivanović.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC