• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajm-aut bivšeg selektora BiH šokirao region: "Pi*** vam materina bolesna, jeste li retardirani?" (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Potez Josipa Pandže je jako, jako teško opravdati.

 Tajm aut Josipa Pandže psovke  Izvor: X/@cgsportme/Printscreen

Sutjeska je savladala Šibenku 80:72 u ABA 2 ligi, a jedan tajmaut domaćeg tima zgrozio je javnost u regionu! Josip Pandža, koji je tokom sezone na klupi ekipe iz Hrvatske zamijenio Damira Milačić, bjesnio je na svoje igrače. U prenosu se moglo čuti kako ih brutalno vrijeđa! 

"Čekaj je li nećete danas igrati košarku. Koja vam je pi*** materina? Pa šta se dešava među vama? Ostalo su dali iz zicera. Jeste li vi retardirani? Pi*** vam materina bolesna! Jeste li retardirani? Kako možeš svaki dan prokleto svoje ime... Imaš li ponos? Je**** te košarka vaša. Je li imaš ponos, pi*** vam materina retardirana. Je li svaki dan moramo ovo sr**e prolazili?',rekao je Josip Pandža posle novog poraza svog tima. 

Šibenka je posljednja u ABA 2 ligi sa samo jednom pobjedom i 11 poraza, a u hrvatskoj ligi su osmi sa 10 pobjeda i 14 poraza. Otkako je Pandža došao na čelo tima u prvenstvu je poslije prvih pet pobjeda četiri puta izgubio, a sada je upisao poraz i u ABA 2. Pogledajte njegov tajmaut: 

Trener rođen u Vitezu u Bosni i Hercegovini je najveći uspeh napravio kada je kadete BIH vodio do titule prvaka Evrope 2015. godine, a kasnije je tokom klupske karijere vodio Kakanj, Bosnu i Budućnost iz Bijeljine. 

O samoj utakmici sa Sutjeskom, na kraju je istakao:

"Mislim da smo grozno ušli u utakmicu, prvih pet minuta je bilo stvarno negledljivo bez ikakvog intenziteta i energije, bez želje i borbe. Poslije smo se doveli u red. Mislim da smo kontrolisali negde utakmicu do 30. minuta. Imali smo problema u zadnjem pasu, imali smo problema u preciznosti slobodnih bacanja i otvorenih šuteva za tri poena. Sutjeska je ostala u igri i oni su na kraju nas fizički izdominirali. Sigurno da nam ne godi ova pozicija. Tražili smo pobjedu po svaku cijenu. Momci se jesu borili, ali nismo imali koncentracije da dobijemo. Čestitam ekipi Sutjeske, mi se okrećemo suboti i tražimo pobjedu", rekao je Pandža. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC