• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grla i dlanovi, bez ikakvih drugih aluzija!" Partizan se oglasio saopštenjem pred Real!

Autor Dragan Šutvić

Partizan objavio saopštenje koje je upućeno navijačima.

 Saopštenje KK Partizan pred utakmicu sa Realom  Izvor: MN PRESS

Partizan večeras od 20.30 u rasprodatoj "Areni" igra protiv Real Madrida, a klub se nekoliko sati prije utakmice oglasio na zvaničnom sajtu i u saopštenju je naglasio da će mjere obezbjeđenja biti veće nego za neke prethodne susrete. Takođe, klub je zbog dobro poznate situacije sa Real Madridom iz prošle sezone, kada je bilo nemilih scena u Madridu, apelovao da navijači dočekaju rivale "onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi".

U saopštenju koje prenosimo u celosti, Partizan je Real Madrid nazvao "velikim rivalom i sportskim prijateljom", dodajući da svi zajedno imaju jedan cilj - da dođu do pobjede koja bi donijela veliku priliku crno-bijelima da nastave takmičenje u Evroligi u doigravanju.

"Četiri kola prije kraja ligaškog dijela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-bijeli dati sve od sebe kako bi došli do pobjede. Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbjegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mjere bezbjednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi! Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-bijeli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobjedu koja bi Partizanu mnogo donijela u raspletu sezone!", naglašava se u saopštenju crno-bijelih.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC