• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto u Zvezdu ide u NBA!? Sjajni šuter se "zapalio", Miško ga vodi u Ameriku

Nikola Đurišić će opet probati da se dokaže NBA timovima i da izbori mjesto u najjačoj ligi na svijetu.

 Nikola Đurišić želi u NBA Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ga prati i ne krije da je velika želja za narednu sezonu, ali Nikola Đurišić očigledno želi u NBA! Bek Mege se prošle sezone u posljednji čas povukao sa drafta, a sada je njegov menadžer Miško Ražnatović zvanično objavio da je odlični šuter prijavljen za ovogodišnji draft. 

Do sada nije bio pominjan u planovima timova za draft, ali pošto je ubacio 31 poen u pobjedi Mege nad Cedevita Olimpijom uz tri trojke iz pet pokušaja i indeks korisnosti 38 sada je na listi prijavljenih. Dan ranije se zvanično za draft prijavio i Nikola Topić pa bi Crvena zvezda mogla da ostane bez jednog sadašnjeg igrača i jednog mogućeg pojačanja zbog interesovanja NBA timova.

Đurišić je prošle sezone bio najbolji mladi igrač ABA lige, Nikola Topić je tu nagradu dobio ove sezone i obojica žele da budu izabrana na narednom draftu. Topić se kotira među pet najboljih, a Đurišiću su posljednje partije u ABA očigledno podigle cijenu. Od meča sa ekipom Budućnosti u 18. kolu je digao formu pa je ubacio Podgoričanima i Zadru po 17 poena, kao I Krki. Onda je Ciboni dao 19, pa Studentskom centu 23. Pošto je imao malo tiši meč sa 14 poena protiv Crvene zvezde Splitu je ubacio 31, Igokei 26, pa Cedevita Olimpiji 31 poen u plejofu. Crvena zvezda ga želi, ali ako mu neko ponudi milionski ugovor u NBA teško će on završiti na Malom Kalemegdanu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC