• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno kada Jokić igra protiv Minesote: Denver spreman za polufinale Zapada, ovo su termini

Srpski košarkaš imaće težak zadatak da sa Denverom eliminiše Minesotu.

 Termini utakmica Denvera i Minesote Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Vrijeme je za polufinle Zapadne konferencije u NBA ligi - košarkaši Denver Nagetsa i Minesota Timbervulvsa počinju svoju seriju, a mnogi analitičari smatraju da će pobjednik tog okršaja biti i glavni kandidat za šampionsku titulu. Nakon nekoliko dana čekanja konačno je poznato kada će igrati Denver i Minesota.

Serija drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na Zapadu počinje u noći između subote i nedjelje, od 01:00! Prednost domaćeg terena imaće Denver Nagetsi, a prvi meč biće odigran na njihovom parketu u Koloradu, gdje je rivalima veoma teško da se priviknu na nadmorsku visinu.

Drugi meč je na programu u noći između ponedjeljka i utorka od 04:00, a zatim se serija seli u Mineapolis. Prvu utakmicu na Minesotinom terenu gledaćemo od 03:30 u noći između petka i subote, a četvrti meč je na programu u noći između nedjelje i ponedjeljka, od 02:00.

Još se ne znaju tačni termini za eventualnu petu, šestu i sedmu utakmicu ove serije. NBA liga će odluku o tim utakmicama donositi pravovremeno, ako bude potrebe da serija traje duže od četiri meča. Podsjećamo, u drugom polufinalu Zapada igraće Oklahoma i njihov rival će biti bolji tim iz meča Dalas Maveriksa i Los Anđeles Klipersa (3:2). Na Istoku jedan polufinalni par čine Njujork i Indijana, dok u drugom Boston čeka pobjednika okršaja Klivlenda i Orlanda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC