• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Svi ste mu se smijali, a znao je šta radi!" Nikola Jokić: Odajte mu priznanje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić kao MVP finala i osvajač šampionskog prstena ne smatra da je njegov tim favorit protiv Minesote.

 Nikola Jokić smatra da Denver nije favorit protiv Minesote Izvor: X/@HarrisonWind/Printscreen

Denver Nagetsi su sa 4:1 savladali Los Anđeles Lejkerse, dok je Minesota rutinski prošla dalje u plej-of seriji protiv Finiksa. "Počistili" su supertim Finiks Sansa 4:0, a Nikola Jokić se oglasio prvi put pred duele u polufinalu Zapada sa Timbervulfsima. 

On je odao priznanje generalnom menadžeru Minesote Timu Koneliju i treneru ekipe Krisu Finču. Kada je Minesota u julu 2022. godine poslala Patrika Beverlija, Malika Bizlija, Džereda Vanderbilta, Leandra Bolmara, prava na Vokera Keslera i četiri pika prve rudne u zamjenu za Rudija Gobera, mnogi su se tome smijali. Mislili su da Minesoti ne treba još jedan visoki igrač pored Karla Entonija Taunsa i mislili su da je Minesota mnogo dala za igrača koji je prije svega defanzivac. Nikola Jokić smatra da se sada vidi da Timbervulfsi nisu pogriješili. 

"Mislim da su sjajno uklopljeni, nadam se da neće da nas počiste. Kada je Tim Koneli napravio taj trejd svi su mu se smijali. Ipak napravio je sjajan tim i mislim da mu treba odati priznanje za to. Naravno tu je i stručni štab koji uspijeva da napravi tim koji funkcioniše. Imaju odgovor na sve, kada se protiv njih igra sa niskom i sa visokom petorkom. Mogu sve da urade i vrlo su opasan tim. Nadam se da mi možemo da im uradimo nešto u narednim utakmicama", iskren je bio Jokić. 

Saznali smo i kada počinje plej-of serija između Minesote i Denvera, a za sada izgleda da će trener Timbervulfsa Kris Finč uspjeti da se oporavi dovoljno da vodi meč sa klupe. Njega je u bizarnom incidentu udario sopstveni igrač na meču sa Finiksom i tada je Finč povrijedio koljeno. Iako i dalje nije zdrav on će makar sa stolice moći da vodi meč. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC