• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošle su godine osporavanja Jokića! Miško "pecnuo" Amere: Opet ću da kažem da neće osvojiti

Miško Ražnatović o učincima Jokića, Jovića i Micića ove sezone u NBA ligi.

 Miško Ražnatović o Nikoli Jokiću Izvor: TV Arena sport/screenshot

Nikola Jokić plasirao se sa Denverom u polufinale Zapadne konferencije gdje u noći između subote na nedjelju počinje plej-of seriju sa Minesotom. Svi se nadaju da će Jokić ponovo pokazati da zaslužuje MVP priznanje, a u to je ubijeđen i njegov agent Miško Ražnatović. U emisiji "U obruču" na TV Arena Sport, kazao je otvoreno da prošle godine nije vjerovao da Denver može do titule, pa je odlučio da "nastavi tradiciju" kako ne bi izbaksuzirao Nagetse.

"Svaki put pomislimo 'to je to' od Jokića, a onda se desi još... Izuzetno, zaista. Kad su me prošle godine pitali da li Denver ima šanse da uzme titulu, rekao sam decidirano - nema šanse. Sad ću opet to da kažem, pa neka opet osvoji. To je nemoguće kako igra, ona dodavanja poslije Lejkersa...", hvalio je Ražnatović Jokića za njegove nevjerovatne partije zbog kojih su i svi u Americi počeli da "trljaju oči" i da mu priznaju da je zaista najbolji na svijetu: "Godine osporavanja Jokića su prošle, više ih nema. Opustili su se i uživaju u onome što radi".

Ražnatović je pohvalio i Nikolu Jovića iz Majamija koji je u svojoj drugoj sezoni u NBA ligi pronašao ulogu, iako je na početku čak bio i u razvojnoj ligi:

"Sjajan je, nema igrača te visine koji igraju kao bekovi, a u Megi je dugo igrao beka. Negdje u epicentru te njegove krize neigranja sam ga posjetio u Majamiju i kao da sam imao kristalnu kuglu i rekao sam mu kad dođe, moraš da budeš spreman. Sad nema dileme, on je NBA igrač i starter. Rekao sam sebi prije godinu dana da za najviše pet godina mora da bude i on Ol-star igrač jer je četvorka najdeficitarnija pozicjja, dobiće kilograma, biće šut još bolji. A tu je i još jedna stvar - tek sada ulazi u starosnu dob kada je Jokić debitovao u NBA. Zaista puno vjerujem u njega, ali nisam jedini", naglasio je Ražnatović.

Zadovoljan je i Micićevom ulogom u Šarlotu, nakon što je u Oklahomi bio "na kraju klupe": "Vasa je najbolji evropski bek i tu nema dileme da mogu da igraju takvi igrači u NBA, samo je pitanje bilo da dobije minute i da igra", zaključio je poznati srpski košarkaški agent.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC