• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen i treći brat košarkaša Denvera!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trenutno su trojica braće Majkla Portera u velikim problemima sa zakonom.

 uhapsen brat saigraca nikole jokica Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Dok se ekipa Denver Nagetsa bori za odbranu titule u NBA ligi, jedan od najboljih saigrača našeg Nikole Jokića nalazi se u velikim porodičnim problemima. Sjajni Majkl Porter džunior trenutno ne može da bude fokusiran samo na košarku jer čak trojica njegove braće imaju problema sa zakonom u SAD!

Američki mediji prenose da je Dževon Porter (20) uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola i prekoračenja brzine, a to je samo jedan u nizu prekršaja koje su počinila Majklova braća. Dževon je uhapšen 27. aprila rano ujutru, ali je ubrzo pušten na slobodu.

Ovo je samo još jedna situacija koja bi mogla da utiče na Majkla Portera džuinora, jednog od najvažnijih igrača Denver Nagetsa. Košarkaš u redovima aktuelnih šampiona NBA lige do sada je igrao fantastično u plej-ofu, ali pitanje je dokle će imati snage da se bori sa porodičnim problemima u najvažnijem dijelu sezone.

Najpoznatiji Majklov brat je Džontej, koji je tokom tekuće sezone imao dvosmjerni ugovor sa Toronto Reptorsima, ali mu je u međuvremenu izrečena doživotna zabrana igranja u najjačoj ligi na svijetu. On se kladio na košarkaške mečeve, između ostalog i one u NBA ligi, zbog čega je sebi zauvijek zatvorio vrata takmičenja.

Daleko veći prekršaj napravio je Kouben Porter (21), koji je osuđen na šest godina zatvora zbog izazvane saobraćajne greške sa smrtnim ishodom. On je prošao kroz crveno na semaforu, što je dovelo do sudara u kojem je jedna osoba poginula, a druga teško povrijeđena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC