• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bruka i sramota navijača Denvera! Okrenuli leđa šampionima - navijali za Minesotu! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatno šta su sebi dopustili manje od godinu dana nakon što je Denver osvojio titulu.

 Navijači Denvera navijali za Minesotu Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Denver je u problemima - nakon dva odigrana meča u Koloradu Minesota vodi 2:0 u polufinalu Zapadne konferencije, pa će na svom terenu imati priliku da počisti aktuelne šampione najjače košarke lige na svijetu. U drugom meču serije Minesota je bila ubedljiva protiv Denvera (106:80), a tim Nikole Jokića odigrao je jednu od najlošijih plej-of utakmica otkako je srpski centar u timu. Bilo je toliko loše da su navijači počeli da bodre rivala!

Dio pristalica Denver Nagetsa napustio je halu još tokom četvrte dionice meča, nekoliko minuta prije kraja utakmice, dok su oni koji su ostali neprijatno iznenadili košarkaše. Najbolji igrač protivničkog tima Entoni Edvards dobio je skandiranje "MVP" u Koloradu - iako MVP zapravo igra za Denver - a publika koje bi inače trebalo da bodri aktuelne šampione NBA lige potrudila se da gosti budu kao kod svoje kuće.

Nakon što je Edvards u finišu meča položio loptu u koš za ubjedljivih 99:75, a na semaforu ostalo malo više od tri i po minuta do kraja utakmice, sa tribina se čulo "Naprijed Vukovi". Denverova publika pokazala je šta misli o partiji košarkaša tima iz Kolorada tako što je promenila stranu i počela da navija za protivnike! Pogledajte scenu iz hale:

Očigledno su Denver Nagetsi previše razmazili navijače koji ih bodre. Nakon mnogo neuspješnih godina, gdje im je i sam ulazak u plej-of bio preveliki uspjeh, tim iz Kolorada je prethodne sezone prvi put u istoriji stigao do šampionske titule. Nikola Jokić će ove godine osvojiti treće MVP priznanje u posljednje četiri sezone i najbolji je igrač u istoriji franšize, dok je prethodne sezone bio i MVP finala protiv Majamija. Sve to pada u vodu zbog dva poraza od Minesote, smatraju navijači u Denveru!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC