• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić pokazao emocije pred novinarima! Pričao im o Dejanu Milojeviću: " Skoro svaki dan..."

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić u trenucima velike radosti prisjetio se preminulog trenera Dejana Milojevića.

 Nikola Jokić o Dejanu Milojeviću Izvor: MN Press/Youtube/Denver Nuggets/printscreen

Najbolji igrač NBA lige je Nikola Jokić - treći put u karijeri! Centar Denver Nagetsa i ove sezone dominirao je na parketima, pa nije bilo previše dileme da li će osvojiti prestižno priznanje. Kao i prethodne nagrade, individualni trofej nije promijenio Jokića, koji je nakon dobijanja treće nagrade govorio o čovjeku kojem duguje mnogo - Dejanu Milojeviću.

Nikola Jokić je bio u majici "Brate" posvećenoj preminulom Dekiju Milojeviću kada je saznao za novu nagradu, ali i tokom konferencije na kojoj je razgovarao sa američkim novinarima. Nikola Jokić je tom priliko objasnio koliko mu znači majica na kojoj su inicijali prerano preminulog trenera i našeg legendarnog košarkaša.

"Ovu majicu nosim skoro svaki dan, posebno kada sam na treningu. Deki je momak koji mi je dao slobodu. Pokazao mi je kako treba da radite stvari. Trenirajte, glumite, vježbajte. Vjerovao mi je mnogo i mogu samo da mu kažem hvala", rekao je Nikola Jokić na konferenciji tokom koje je nasmijao novinare odgovorom na jedno pitanje. Pogledajte njegov govor o Dejanu Milojeviću:

Imao je još detalja o prijateljstvu sa Milojevićem da otkrije Amerikancima.

"Uvijek sam to o njemu govorio prijateljima, ne u medijima. On je bio naš porodični prijatelj. On mi mnogo više znači sada i značio mi je više u periodu kada mi nije bio trener. On je uvijek bio u mojoj kući kada je bio ovdje, dok je bio u Golden Stejtu, to je bilo stvarno kvalitetno prijateljstvo sa puno iskrenosti između nas. Mislim da je Deki momak kog uvijek želiš da imaš uz sebe kao prijatelja, on je neko ko će ti reći kako stvari zaista stoje, bez laži i pokušaja da se išta sakrije", istakao je Nikola.

Podsjećamo, legendarni srpski košarkaš Dejan Milojević bio je trener Nikole Jokića u Megi. Pod njegovom trenerskom palicom centra Denvera je ostvario najveći napredak u karijeri i "sazrio" za NBA ligu, u kojoj već godinama dominira. Put je i Dejana Milojevića odveo u NBA, gdje je radio kao pomoćni trener u Golden Stejtu. Preminuo je tokom gostovanja Juti, nakon srčanog udara tokom timske večere.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC