• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijeli svijet priča o poruci Ognjene Jokić! Nikola je opet MVP, ali ćerka je glavna zvijezda! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ćerka najboljeg košarkaša na svijetu Nikole Jokića oduševila samo jednom rečenicom.

 Nikola Jokić treći put MVP poruka ćerke Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić osvojio je treće MVP priznanje za partije u ligaškom dijelu NBA sezone i time se svrstao u red najboljih koji su ikada ubacivali loptu kroz obruč na teritoriji SAD! Nevjerovatan put prešao je momak iz Sombora do statusa najboljeg košarkaša planete, a velika podrška na tom putu bila je njegova supruga koja je u ulozi naratora bila dio spota koji je Denver pripremio svom najboljem igraču.

Samo nekoliko minuta nakon objave NBA lige, Denver je na društvene mreže plasirao snimak u kojem Natalija Jokić drži kratak govor, ali su njene riječi potpuno pale u sjenku onoga što je pred kamerama ispričala ćerka Ognjena. Djevojčica koja često gleda tatine mečeve u najboljoj ligi na svijetu oduševila je čitavu planetu sa samo nekoliko riječi!

"Kako je malo vejrovatno postalo vjerovatno. Nikola Jokić. Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovjek. Stranci ga mogu vidjeti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvijek doživljavali kao nevjerovatnog. Možda je malo vjerovatno da bi ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao status koji je dostigla samo nekolicina. A mi ćemo uvijek vjerovati u naš, sada već trostruki MVP, ti si naš MVP i ja tebe volim", rekla je Natalija Jokić, a odmah je zatim Ognjena dodala: "I ja te volim, tata." Pogledajte njihovu poruku:

Podsjećamo, Nikola Jokić je stigao do treće MVP titule, a prije njega su takvo ostvarenje dostigla samo osmorica legendarnih košarkaša. Srpski košarkaš sada je, sa razlogom, među najboljim igračima koji su ikada nastupili u NBA ligi. Društvo mu prave košarkaši poput Karima Abdula Džabara, Majkla Džordana, Vilta Čemberlejna, Lebrona Džejmsa, Lerija Birda, Medžika Džonsona...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC