• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit scena sa Nikoline konferencije! Jokić odgovorio, novinari plakali od smijeha! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić odgovorom na pitanje nasmijao sve novinare u sali.

 Hit scena sa pres konferencije Nikole Jokića  Izvor: Youtube/Denver Nuggets/Printscreen

Nikola Jokić po treći put u karijeri dobio je MVP priznanje za partije u ligaškom dijelu sezone! Potpuno je razbio konkurenciju jer je ubjedljiva većina glasača stavila srpskog centra ispred Šaja Gildžes-Aleksandera i Luke Dončića, koji su mu bili najveća konkurencija za trofej. Jokić je osvajanje nagrade proslavio na putu, pošto se zbog obaveza u plej-ofu priprema za gostovanje Minesoti od koje je njegov tim već dva puta izgubio na svom terenu.

Iako nije u Denveru, gdje inače živi sa porodicom, voljeni su bili uz Nikolu kada je saznao da je ponovo najbolji igrač u ligi. Kako se to desilo, objasnio je novinarima. Amerikance je zanimalo da li je porodicu pozvao na put, ali je srpski košarkaš to demantovao i time nasmijao sve prisutne!

"Nisam ih pozvao, samo su se pojavili. Ali lijepo je, znaš, to je poseban trenutak. Vjerovatno ću se sjećati cijeli život. Tako da je to, volim da kažem, naslijeđe za kraj karijere", rekao je Nikola Jokić i nasmijao sve prisutne novinare. Upravo je ta spontanost koju je i ovog puta prikazao jedan od razloga zašto ga Amerikanci obožavaju. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, porodica najboljeg košarkaša na svijetu bila je glavna i kada se snimao spot koji je obilježio njegovu treću MVP titulu. Supruga Natalija bila je narator kratkog klipa o njegovoj karijeri, braća su mu poslala poruku da ga vole, a na kraju je zablistala ćerka Ognjena. Ona je oduševila čitavu planetu rečenicom koju je izgovorila na samom kraju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC