• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić odigrao najbolju četvrtinu u istoriji: Snimak pokazuje koliko je Minesota nemoćna (VIDEO)

Najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić spektakularno priveo meč kraju.

 Nikola Jokić dominirao protiv Minesote Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Nikola Jokić dobio je trofej za MVP-a u aktuelnoj sezoni, a zatim razmontirao ekipu Minesote u petom meču polufinalne serije na Zapadu NBA lige. Centar Denvera završio je meč sa 40 poena, 13 asistencija i sedam skokova, a mnogi smatraju da je u trećoj četvrtini odigrao najbolju dionicu u istoriji NBA lige. Postoje i dokazi za tako nešto.

Denver je tokom trećeg perioda meča protiv Minesote postigao 38 poena, a Nikola Jokić bio je zaslužan za čak 36. Postigao je ili kreirao gotovo sve poene svog tima, koji je u tim momentima stekao ključnu prednost protiv Minesote i napravio ogroman korak ka prolasku u finale Zapadne konferencije.

Bilo je tu svega - od minijatura na niskom postu protiv Rudija Gobera, preko šuteva sa poludistance, pa do pravljenja blokova, dodavanja koja niko ne očekuje i asistencije preko cijelog terena za Džamala Mareja koji se našao u "ofsajdu". Pogledajte šta je sve Nikola Jokić radio u trećoj četvrtini petom meča Denvera i Minesote:

Denver Nagetsi su i prije ove dionice imali prednost nad Minesotom, ali su u njoj potpuno slomili otpor rivala, stekli dvocifrenu prednost i praktično riješili pitanje pobjednika. To im daje šansu da već u narednoj utakmici obezbijede finale na Zapadu. Sljedeći meč u polufinalnoj seriji Minesota i Denver igraju u petak ujutru, od 02:30. Ukoliko bude potrebe, Denver će moći da završi seriju i pred svojim navijačima, u sedmoj utakmici serije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC