• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NANELI: "OVO NIJE TAČNO!" Partizan ga precrtao, Amerikanac se javio zbog ugovora

Iskusni košarkaš Džejms Naneli o pregovorima sa Partizanom.

 Naneli demantovao pregovore sa Partizanom Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan prijavio je spisak igrača koje će Željko Obradović voditi kroz mečeve u plej-ofu domaćeg prvenstva, a na spisku licenciranih za KLS nema Džejmsa Nanelija! Iskusni košarkaš, koji je prethodnih dana bio u centru pažnje zbog tuče sa Stefanom Lazarevićem, prvo je sklonjen iz tima za treći meč za finale ABA lige, a kasnije i iz ekipe igrača koji će igrati za šampionsku titulu.

U međuvremenu se pojavila informacija da Naneli i Partizan pregovaraju oko produžetka saradnje, po kojem bi Amerikanac morao da pristane na smanjenje plate. Košarkaš koji je već sarađivao sa Obradovićem u Fenerbahčeu demantovao je takve navode na svom "X" nalogu. "Ovo nije tačno. Oboje, pregovori i smanjenje plate", naveo je Naneli i tako stavio tačku na glasine. Ostaje da se vidi da li Partizan uopšte ima u planovima Džejmsa Nanelija za narednu sezonu ili će se okrenuti drugim rješenjima.

Naneli je od 2022. godine u Partizanu, a tokom dvije sezone u crno-bijelom dresu bio je jedan od najbitnijih igrača u timu. Iskusni košarkaš je prije toga igrao za brojne timove u SAD, Meksiku, Kini i Evropi - od grčke Kavale, preko Atlante i Filadelfije, do Fenerbahčea, Minesote, Hjustona, Olimpije iz Milana, Nju Orleansa, Makabija i brojnih drugih ekipa.

Ove sezone Naneli je prosječno igrao gotovo 28 minuta po meču u Evroligi, a protiv najboljih timova u Evropi zabilježio je čak 32 nastupa. Prosječno je bilježio 12,3 poena, 3,2 skoka i 2,6 asistencije. U ABA ligi je odigrao 31 meč, uz prosek od 21,5 minuta, 10,2 poena, tri asistencije i 2,8 skoka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC