• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari ga mrze, on "voli" Lesora: Matijas je moj čovjek, idem u rat protiv njega!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Francuski košarkaš Geršon Jabusele govorio o Matijasu Lesoru, koji je prethodne sezone bio njegov rival u tuči Reala i Partizana.

 Evroliga finale Real Madrid Panatinaikos okršaj Jabusele Lesor Izvor: MN PRESS

Finalni meč u ovoj sezoni Evrolige odigraće branilac trofeja Real Madrdi i izazivač Panatinaikos, a duel će btii zanimljiv i zbog okršaja dvojice francuskih igrača. Susret protiv grčkog tima najavio je Geršon Jabusele - omraženi lik kod navijača Partizana.

I dok crno-bijeli ne vole igrača Real madrida zbog svega što se desilo u finišu prethodne sezone, kada je bio jedan od glavnih aktera tuče na meču dva tima, Geršon obožava Matijasa Lesora. Prvotimac Partizana iz prethodne sezone saigrač je Jabuseleu u nacionalnom timu, pa nema nikakvog razloga da se oni mrze - osim što će ratovati za evropsku titulu!

"Sigurno ću ga vidjeti u hotelu“, rekao je Jabusele za Eurohoops" i dodao: "Matijas je moj čovjek, tako da sam srećan što ću igrati ovu utakmicu protiv njega. Neverovatna sezona sigurno. Zvao sam ga i pričao sa njim dok je bio MVP kandidat. Osim mog momka Fakua, naravno, rekao sam mu da će možda dobiti priznanje. Samo sam srećan zbog njega. To je moj prijatelj, ali nedelja će biti ratno vrijeme i na kraju dana ćemo pokušati da pobijedimo."

Podsjećamo, u velikoj tuči košarkaša Real Madrida i Partizana Geršon Jabusele se istakao nesportskim potezom. On je australijskog beka Dantea Egzuma bacio na parket i tom prilikom mogao je teško da ga povrijedi. Uslijedila je suspenzija za Francuza, ali je Real zbog incidenata okrenuo momentum u seriji i uspeo da eliminiše crno-bele u četvrtfinalu Evrolige. Kasnije su Madriđani na Fajnal-foru osvojili novu šampionsku titulu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC