• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaminski slavi poslije odlaska iz Partizana: Procurile prve fotografije iz Amerike, jedva dočekao da ode! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Frenku Kaminskom se u Srbiji izgleda nije previše svidjelo.

 Frenk Kaminski nasmijan se vratio u SAD Izvor: MN Press/Tiktok/ashbrew

Dok Partizan još igra i bori se za ulazak u finale Superlige protiv Mege, Frenk Kaminski slavi! Centar koji je trebalo da bude lider Partizana i da zamijeni Matijasa Lesora ove sezone je prvi za koga smo saznali da je otpisan nakon finala ABA lige, a sada smo vidjeli njegove prve fotografije iz Amerike. 

Njegova supruga Ešli Bruer Kaminski postavila je na svom instagram profilu fotografiju nasmijanog centra obučenog od glave do pete u američke zastave. Imao je šorts u šarama američke zastave, majicu sa američkom zastavom na njoj, a kao da to nije bilo dovoljno još je dodao i dvije američke zastave u rukama kao i američku zastavu na stolu pored. 

"Ovaj momak je srećan što je kod kuće", napisala je Ešli Bruer Kaminski, a vrlo se sigurno može pretpostaviti da ovakav odnos znači da ga nećemo gledati u redovima Partizana naredne sezone.

Pogledajte fotografiju Kaminskog: 

Izvor: ashbrew/instagram

Frenk Kaminski ima 31 godinu i rođen je u Vinfildu u Ilinoisu. Ima srpsko porijeklo i čak je pominjan kao eventualno pojačanje u redovima reprezentacije Srbije. To se nikada nije desilo, a on je poslije fantastične NCAA karijere 2015. izabran kao deveti pik od strane Šarlota. Igrao je i u Finiksu, Atlanti i Hjustonu prije nego što je došao u Partizan.

U Evroligi je ove sezone prosječno bilježio 8,9 poena, 3,4 skoka i 1,6 asistencija, a iako je na momente blistao u napadu defanzivno je sve vrijeme bio problem i kada je došlo vrijeme da se otpiše nekoliko stranaca pred plej-of Superlige on je odmah odletio za Ameriku. Sudeći po ovim slikama Željku Obradoviću je bilo lako da ga se odrekne.

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC