• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Kašćelan čestitao Igokei, pa najavio rastanak s Borcem: Odlazim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crnogorski stručnjak naredne sezone neće voditi "crveno-plave".

 Zoran Kašćelan napušta Borac Izvor: Slaven Petković - Mondo

Zoran Kašćelan večeras je posljednji put s klupe vodio banjalučki Borac.

Sjajni crnogorski stručnjak ostvario je odlične rezultate sa Banjalučanima, a nakon večerašnjeg poraza od Igokee m:tel, koja je postala novi šampion BiH, najavio je da neće produžiti ugovor sa "crveno-plavim", te će Borac morati u potragu za novim trenerom za narednu sezonu.

"Želio sam da prvo završimo finalnu seriju, ali sada mogu reći da neću produžiti ugovor s Borcem, iako imam samo sve najbolje da kažem o Borcu i Banjaluci. Mislim da je ovo bilo fantastično iskustvo, prije svega zbog ljudi sa kojima sam radio, na čelu sa našim predsjednikom Milanom Đajićem, koji je stvorio porodičnu atmosferu u kojoj svi rastemo. Vjerujem da sam i ja kao trener napredovao uz ove sjajne momke, ali Ipak glavni 'izvođači radova' su igrači, koji su nas sve učinili boljim. U dogledno vrijeme znaće se gdje ću nastaviti karijeru", poručio je Kašćelan poslije duela sa Aleksandrovčanima.

Uprkos porazu, Kašćelan nije imao za čim da žali. Njegov tim odigrao je sjajnu sezonu, u finalu plej-ofa dostojno se držao protiv favorizovanih "igosa", prije svega u prvom meču u Laktašima, ali iznenađenja na kraju nije bilo i Igokea m:tel stigla je do desete titule šampiona BiH.

"Sve čestitke Igokei na zasluženo osvojenoj tituli. Dokazali su da su najbolji tim u državi i da imaju najiskusnije igrače, koji znaju da igraju ovakve utakmice. Nemam šta da zamjerim mojim momcima, koji su Ligu 6 odigrali iznad svojih mogućnosti i sebe nagradili ovim mečevima za titulu, što je fantastičan osjećaj u večeras lijepo popunjenom 'Boriku'. Siguran sam da će motivacija ovih mladih momaka poslije ovakvih mečeva biti još veća", rekao je Kašćelan.

Pohvalio je trener Borca i samu ligu, koja je, po njemu, među kvalitetnijim u regionu.

"Košarka je ovdje kvalitetna, a kada se pogleda završnica, možda i najzanimljivija u regionu. Kvalitetom nije mnogo zaostajala za najboljim ligama u bivšoj Jugoslaviji."

Marko Cvetković nije dugo vodio Igokeu, ali je stigao do titule sa Aleksandrovčanima.

"Ma kraju, mislim da smo zasluženo došli do titule. Čestitam momcima i želio bih da im se zahvalim što su izdržali do kraja uprkos svim problemima. Čestitam i ekipi Borca. Rekao sam i prije finala da su zasluženo tu. Prošla utakmica bila je na jednu loptu, da su oni dobili, zasluženo bi dobili i možda bi drugačija serija bila. Međutim, sreća je bila na našoj strani. Možda smo je negdje i zaslužili, ne samo u prethodnoj utakmici, nego i kroz plej-of. Ponosan sam na svoje momke, zato što su izgarali i idržali, bili koncentrisali da uradimo ono što nam je bio cilj", naglasio je trener Igokee m:tel.

Pogledajte slavlje košarkaša Igokee m:tel nakon osvojene titule u "Boriku":

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Narativ

Šta da radi ovdje, klub nema ambicije ni u ABA ligi ni u prvenstvu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC