• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kašćelan poslije bolnog poraza u Laktašima: Uživanje je voditi ove momke! Kad ovako ginu, ponosan sam i kad izgube!

Autor Dragan Šutvić

Košarkaši u crveno-plavim dresovima poraženi su u prvoj utakmici finala plej-ofa.

 IMG_3662.JPG Izvor: Slaven Petković - Mondo

U nekoliko navrata je KK Borac Banja Luka bio u prednosti od osam poena nad Igokeom m:tel u prvoj utakmici finala plej-ofa.

Posljednji takav slučaj na semaforu je zapisan šest minuta prije kraja, kada je bilo 45:53, ali tim koji predvodi Zoran Kašćelan nije uspio da napravi brejk na terenu u Laktašima (57:56), propustivši u posljednjem napadu prilike preko Džeroda Vesta da stigne do vođstva i eventualno pobjede.

"Jako sam ponosan na svoje momke, ponos je večeras još veći. Prije svega, da čestitam ekipi Igokee na pobjedi. Kad se pogleda čitavih 40 minuta, mislim da smo odradili fantastičan posao. Uživanje je voditi ovu grupu momaka i kad se ovako bore, kad ovako ginu, i kad se izgubi čovjek mora da bude ponosan. Igokea je u prvom poluvremenu bila malo usporena, odreagovali su na početku drugog poluvremena i raduje me što tada nismo izgubili glavu i nismo se predali. Na kraju, mislim da smo u posljednjih par minuta imali više nego izgledne situacije i zicere da valorizujemo te sjajne prednosti koje smo napravili prije svega u igri jedan na jedan. Nije se desilo, velika bi ovo pobjeda bila za nas, ali i ovako su ovi momci poslali fantastičnu poruku svima kako se bori za dres Borca i vjerujem da će publika to prepoznati u ponedjeljak", komentar je crnogorskog stratega na klupi Banjalučana poslije utakmice.

Druga utakmica finala, koje se igra na tri pobjede, igra se u ponedjeljak (3. jun) u Boriku.

"Ne znam šta je presudilo... Rovovska bitka je bila, utakmica ne lijepa za oko, ali vrlo bitna pobjeda za nas. Bez Džekija Karmajkla u timu znao sam da ćemo da se mučimo u napadu, u odbrani smo primili 56 poena, i pored nekih grešaka ne mogu da budem nezadovoljan. Na kraju, sreća nas je pogledala. Prva utakmica ovdje je bila 67:66 za njih, sada je 57:56, treća će vjerovatno ispod 50 da bude, ali tako je kako je, finale je... Čestitam im na odličnoj utakmici, znali smo da nas čeka čvrsta ekipa. Igraju na granici faula, kompaktni su, tako su dobili i Bosnu u Ligi 6 kod kuće, i u tromeču u polufinalu. Idemo u bitku dalje", istakao je poslije meča trener Aleksandrovčana Marko Cvetković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC