• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi odlazak iz Partizana! Jaramaz bez uloge kod Obradovića, odmah odlazi u CSKA!

Autor Dragan Šutvić

Ognjen Jaramaz karijeru će nastaviti u CSKA iz Moskve.

 Ognjen Jaramaz napustio Partizan odlazi u CSKA Izvor: MN PRESS

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz potpisao je za CSKA iz Moskve, prenosi ruski portal "Sport Ekspres". Jaramaz je ljetos stigao u Partizan i potpisao ugovor na dvije sezone, ali sve je izvjesnije da će saradnja biti završena ranije, uz sporazumni raskid ugovora dvije strane.

Jaramaz je stigao u Partizan iz Bajerna, što mu je drugi mandat u crno-bijelom, ali je tokom godine imao problema sa povredama. Iz ritma je ispao posebno u drugom delu sezone kada jedva da je i igrao, dok se čak u posljednje vrijeme pričalo i o navodnoj tužbi koju je pokrenuo protiv Partizana.

U toku ove sezone, Ognjen Jaramaz nije imao veliku ulogu u dresu Partizana iako se na početku sezone očekivalo da bude veliki adut Željka Obradovića. Na 22 meča u Evroligi igrao je prosječno malo manje od 13 minuta, uz 3,2 poena, 1,5 asistenciju i 1,3 skoka po meču. I u ABA ligi odigrao je 22 meča, sa nešto većom minutažom.

Za više od 16 minuta na terenu prosječno je bilježio četiri poena, tri asistencije i 1,5 skokova. Posljednji put u regionalnom takmičenju igrao je početkom marta na gostovanju Derbiju u Podgorici, a propustio je čitav plej-of u kojem Partizan nije uspio da odbrani titulu.

Prethodno su iz Partizana otišli Frank Kaminski i Pi Džej Doužer, sa kojima gotovo sigurno neće biti produženi ugovori, dok je u toku disciplinski postupak protiv Bruna Kabokla koji je otišao u SAD usred finalne serije protiv Crvene zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC