• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi Vildozu?!

Autor Dragan Šutvić

Partizan je jedan od timova koji želi da dovede Luku Vildozu.

 Partizan želi Luku Vildozu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Da li će Luka Vildoza da bude zamjena za Kevina Pantera u Partizanu? Tako tvrdi grčki portal "SDNA" koji navodi da je upravo to ono što želi Željko Obradović za narednu sezonu. Doskorašnji kapiten crno-bijelih dogovorio je sve sa Barselonom i čeka se samo još zvanična potvrda prelaska.

"Partizan želi Vildozu i hoće da ojača tim poslije odlaska Pantera. Argentinac ima trogodišnji ugovor sa Panatianikosom, ali nije zadovoljio čelnike kluba i očekuje se da će na ljeto da napusti tim. Beogradski tim ga želi i samo čeka razvoj situacije između njega i kluba pre nego što napravi svoj potez", piše u tekstu.

Vildoza je nedavno sa Panatinaikosom osvojio Evroligu, pa je sa grčkim klubom došao do titule i u domaćem šampionatu. Tamo je njegova devojka Milica Tasić napravila šou. On je i tokom sezone imao probleme sa Ertinom Atamanom, Turčin ga je javno isprozivao jednom prilikom zbog loše partije.

Argentinski košarkaš je tokom sezone oduševio navijače Partizana kada je rekao da vidi crno-bijele na fajnal-foru Evrolige, pa su mu zbog toga pristalice crveno-bijelih pisale na društvenim mrežama. "Neki to zovu ljubav, drugi realnost. Uvijek sam iskren sa svojim odgovorima", poručio je Vildoza.

Luka je sezonu 2022/23 proveo u Zvezdi i osvojio je titulu u Superligi i Kup Radivoja Koraća, potom je potpisao za Panatinaikos, mada je tamo od početka bilo turbulentno. Navodno je potpisao za tim prije dolaska Atamana, a nije se uklapao u viziju turskog stručnjaka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC