• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nemam nikakav odnos sa Nebojšom Čovićem!" Željko Obradović prvi put o predsjedniku Crvene zvezde!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekada su bili saradnici, a danas Željko Obradović i Nebojša Čović nemaju kontakt.

 zeljko obradovic o nebojsi covicu Izvor: MN PRESS

Najtrofejniji evropski trener Željko Obradović otvorio je dušu u opširnom razgovoru sa medijima, a dio njegovog televizijskog gostovanja bile su i priče o ispadanju od Burse i odbijanju plata, plakanju dok je radio u reprezentaciji, Nikoli Jokiću... U jednom trenutku se trener Partizana dotakao i odnosa sa Crvenom zvezdom, odnosno Nebojšom Čovićem koji je već godinama na čelu najvećeg rivala Partizana.

"Ne, ne postoji nikakav odnos. Uopšte se ne obazirem na to šta ko priča o meni. Ne mogu da se bavim ničijim mišljenjem i da mi bude važno šta je on rekao", rekao je Željko Obradović tokom gostovanja na televiziji "N1". Obradović tokom prethodne sezone nije komentarisao odnose sa Čovićem, koji ga je nekoliko puta pomenuo u svojim izjavama.

"Nemojte da poredite Evroligu i poziciju Evrolige jer to je smiješno poređenje. Mi imamo istorijskih 7:0 i to će biti upisano, protiv trofejnog trenera, u četiri različita takmičenja", rekao je Nebojša Čović tokom finalne serije KLS. Takođe, prvi čovjek Crvene zvezde u drugim javnim nastupima hvalio je trenera Partizana. "Da sam imao ja Željka Obradovića, barem jednu Evroligu bih osvojio i da sam imao ovoliko para. I da se razumijemo, Zvezda jeste državni projekat, sa 40 i nešto posto, ali transparentni državni projekat. Partizan je isto državni projekat, mogu da se ljute koliko hoće, ali netransparentni.", istakao je Čović nakon što je Zvezda osvojila ABA ligu.

Nebojša Čović i Željko Obradović sarađivali su prije više od dvije decenije. Tada je prvi čovjek crveno-bijelih bio predsjednik Košarkaškog saveza Jugoslavije, a aktuelni trener Partizana radio je kao selektor slavne generacije srpske košarke. Od tada je prošlo mnogo godina, a odnosi su očigledno zahladnili.

(N1/MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:50
Delije pevaju dok Željko Obradović priča
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC