• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Egzum se povrijedio pred Olimpijske igre: Pao na parket i uhvatio se za glavu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dante Egzum povrijedio se pred Olimpijske igre, ali prema prvim informacijama situacija nije toliko ozbiljna kao što je djelovalo.

 Date Egzum povrijeđen Izvor: Printscreen/X/Grant Afseth

Reprezentacije ulaze u završni dio priprema za Olimpijske igre i imaju posljednje provjere uoči starta najvećeg sportskog takmičenja. Tako je i Australija rutinski pobijedila Portoriko - 90:75. Bez većih problema savladala je tim koji će igrati u istoj grupi sa reprezentacijom Srbije u Lilu.

Loša vijest za Australijance je to što se povrijedio Dante Egzum. Nezgodno je pao i udario glavom u koljeno svog saigrača. Ljekari su brzo izašli na parket, meč je zaustavljen i poslije nekoliko minuta otišao je u svlačionicu sa ljekarskim timom. Dobra vijest je da se vratio na klupu i ostatak meča gledao je u civilu.

Jasno je da niko nije htio da rizikuje i da ga vraća u igru povrijeđenog. Prve informacije govore da nije toliko ozbiljno kao što je djelovalo u jednom trenutku. Očekuju se dodatni pregledi i snimanje i mala je vjerovatnoća da će igrati protiv Francuske u narednoj utakmici. Australija je u grupi sa Španijom, Kanadom i Grčkom na Olimpijskim igrama.

Što se liste strijelaca tiče kod pobjednika najbolji su bili Džoš Gidi (19, 5as, 4sk), Peti Mils (15, 4sk, 3as) i Džok Lendejl (12, 6sk), dok su se na drugoj strani istakli Ismael Romero (17, 7sk) i Alim Ford (10). Najbolji igrač Portorikanaca Hose Alvarado se ispromašivao (0/5 iz igre) i meč je završio bez poena, uz osam skokova i dva asistencije.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC