• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Baš smo loši": Upozorenje Nikole Jokića, vidi mnogo problema u Denveru!

Nikola Jokić se oglasio pred početak sezone i zabrinut je za igru svog tima.

 Nikola Jokić zabrinut igrom Denvera u predsezoni Izvor: X/@DNVR_Nuggets/Printscreen

Nova sezona NBA lige i zvanično počinje u noći između utorka i srijede, Boston brani titulu, Denver i drugi timovi žele da je osvoje. Hoće li Nikola Jokić dovesti Nagetse do borbe za prsten, koliko mogu i gdje se trenutno nalaze? Riječi srpskog košarkaša ne zvuče ohrabrujuće.

Novinari su bili na treningu ekipe, vidjeli su neke interesantne stvari, poslije čega su razgovarali sa trostrukim MVP-em najjače košarkaške lige na svijetu.

"Malo je oblačno napolju, tako da je trening bio dobar. Malo smo igrali, bilo je okej. Nadam se da je dobro, vidjećemo za nekoliko dana", počeo je Jokić.

Određeni detalji ga brinu.

"Sve moramo da unaprijedimo, nismo igrali mečeve u predsezoni kako bi trebalo. Odbrana nije bila kako bi trebalo, nismo pogađali šuteve, igrali smo veoma loše. Nadam se da ćemo uspjeti da uradimo bolje stvari tokom sezone."

Upitan je i kako se igrači osjećaju fizički. "To je lično pitanje, rekao bih da je većina momaka dobra, izgledali smo dobro, mislim da je okej."

Džamal Marej i on su svakako lideri tima. "Cijela petorka kada je na terenu mora da igra dobro, ne radi se samo o dvojici igrača. Drugačije je kada sezona počne."

Mediji su primijetili da je Majkl Meloun "miješao karte" i da su na treningu igrale različite petorke i da je Jokić igrao sa Vestbrukom. "Mislim da bi to trebalo da radimo i tokom mečeva, da damo timu drugačiji izgled, volim da igram sa drugima, zašto da ne."

Jedno od pitanje bilo je upravo za Šarića i Vestbruka i njihovom uklapanju u tim. "Svi želimo da se unaprijedimo, to je najvažnija, imamo tu pozitivnu energiju i želimo da budemo bolji, nadam se da idemo u pravom smjeru. Dario može da igra na poziciji četiri i pet, može da širi parket. Ras je jedan od najboljih igrača u istoriji NBA, znamo šta može da donese na terenu."

Prošle sezone Nagetsi su branili titulu, pa su ostale ekipe njih jurile, ove sezone su u ulozi lovaca. "Drugačiji je tim, da, ali drugačiji je. Ne znam. Mislim, želimo da osvojimo titulu, imaćemo dobru energiju i hemiju tokom sezone."

U prethodnih nekoliko mečeva istakao se Džulijan Stroter, što bi moglo da znači da će više da igra tokom sezone. "Dobro je to za svakog igrača da igra dobro, tako i za njega. Ima samopouzdanje, pogađa, igra veoma dobro", zaključio je Jokić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC