• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Uskoro sezonske karte

Košarkaški klub Crvena zvezda će u predstojećoj sezoni igrati u četiri takmičenja gde će sezonska karta važiti za najmanje 28 utakmica.

 ZVEZDA: Uskoro sezonske karte Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da će sezonske karte za predstojeću sezonu 2014/2015. biti puštene uskoro u prodaju. Crveno-beli košarkaši će igrati na četiri fronta: u Evroligi, gde će biti jedini predstavnik Srbije, u ABA ligi koja će imati izmenjen sistem takmičenja, Superligi Srbije, a braniće i pehar osvojen u Kupu Radivoja Koraća.

Sezonske ulaznice KK Crvena zvezda će, kao i do sada važiti za sve utakmice koje crveno-beli budu igrali na svom terenu u Evroligi (Evrokupu), ABA ligi i Super ligi Srbije. S obzirom da je Košarkaški savez Srbije organizator završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, sezonske ulaznice KK Crvena zvezda za ove mečeve neće važiti bez obzira na to koji grad bude bio domaćin.

Izabranici trenera Dejana Radonjića sve utakmice u Evroligi kao domaćini igraće u Kombank areni, a žrebom je određeno da će za protivnike u prvoj fazi imati Olimpijakos, Valensiju, Galatasaraj, Laboral Kuću i Neptunas.

Neosvojivi "Pionir"

Zvezda u regionalnom takmičenju na svom parketu nije poražena još od 19. oktobra 2012. godine i duela sa Igokeom što predstavlja niz od čak 24 uzastopne pobede.

Za plasman u Top 16 fazu, čime bi se obezbedilo još dodatnih sedam mečeva kod kuće. U slučaju eliminicaije iz Evrolige, crveno-beli će sa takmičenjem nastaviti u Evrokupu, što ponovo garantuje najmanje tri utakmice na domaćem terenu.

U ABA ligi će u dvorani Pionir Zvezda sigurno 13 puta biti domaćin. Za razliku od prethodnih sezona u završnici ABA lige igraće se plej-of, što donosi nove pogodnosti za vlasnike sezonskih karata jer će se četiri prvoplasirana tima plasirati u doigravanje gde će se polufinale će se igrati na dve, a finale na tri dobijene utakmice. Ukoliko Zvezda izbori učešće u plej-ofu regionalnog takmičenja sezonske ulaznice važiće i za ove mečeve.

Računajući i duele u Super ligi Srbije, Zvezda će odigrati najmanje 28 (nisu uračunate utakmice domaćeg plej-ofa za koje takođe važe godišnje karte), a maksimum 45 utakmica naredne sezonena svom terenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC