• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milaković: Neke stvari su neshvatljive...

Autor mondo.ba

“Neshvatljive su neke stvari koje su se dešavale tokom utakmice. Otvaranje poluvremena, završetak utakmice kada smo imali tri poena prednosti i kontranapad i posjed da odemo na zicer", rekao je trener Igokee nakon poraza od Zrinjskog.

 Milaković: Neke stvari su neshvatljive... Izvor: MN PRESS

Nakon pet uzastopno osvojenih titula, ekipa iz Laktaša prepustila je titulu ekipi Zrinjskog koji je tako objedinio titule i u fudbalu i u košarci.

Heroj trijumfa novog prvaka je Marko Ramljak, koji je osam sekundi pre kraja, trojkom, donio prvu titulu u istoriji svog kluba.

Trener Igokee je nakon utakmice istakao da je Zrinjski zasuženo došao do titule šampiona BiH.

“Kvalitet Zrinjskog. Pokazali su i kroz prvenstvo i finalnu seriju da imaju kvalitet više. Imali su i hrabrost i sve ono što donosi košarka. To su i pokazali, mi nismo uspjeli da odgvorimo tokom finalne serije. Propustili smo neke svoje šanse, koje smo imali u Mostaru. Da vratimo samopouzdanje. Ova utakmica je bila pod velikim pritiskom”, rekao je Žarko Milaković nakon utakmice.

FINALNA SERIJA PLEJ-OFA

Zrinjski - Igokea 73:67

Igokea - Zrinjski 89:59

Zrinjski - Igokea 71:65

Igokea - Zrinjski 73:77

Igokea je u ključnim trenucima meča pravila početničke greške, ali i tokom čitave serije čime mladi stručnjak nije bio zadovoljan.

“Neshvatljive su neke stvari koje su se dešavale tokom utakmice. Otvaranje poluvremena, završetak utakmice kada smo imali tri poena prednosti i kontranapad i posjed da odemo na zicer. Nisam bio zadovoljan kako smo donosili odluke tokom čitave ove serije. To je na kraju rezultiralo da Zrinjski bude prvak. Sve čestitke zasluženo su došli do titule”, rekao je Milaković, koji je prvi tim Igokee preuzeo u završnici sezone, a prije toga vodio juniore Igokee do titule šampiona Republike Srpske i do trećeg mjesta u juniorskoj ABA ligi. Sa Student Igokeom je osvojio Kup Republike Srpske.

Klub iz Mostara će se sljedeće sezone u Drugoj ABA ligi pridružiti Bosni iz Sarajeva, a u Igokei će brzo početi pripreme za takmičarsku 2018/19, u kojoj ih opet čekaju izazovi u ABA 1 ligi.

/Ramljak srušio "dinastiju" u Laktašima!/

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Munja

Moj treneru...zelen si ti za trenera seniorske ekipe... Juniorima si nametnuo autoritet na viku... galamu....a ujedno si imao sreće sa igračima,sve što je valjalo doveli ste u Igokeu pa ste napravili rezultat . A seniori Vas ne doživljavaju kao ozbiljnog trenera...a vika galama ne prolazi... Moj veliki treneru!

Kopre Nedri!

@Munja cilj je bio da se guraju mladji igraci, trojica su igrala, i da se pokusa uzeti titula. Sta je Zare kriv? Nece da igraju kad imaju ABA ligu u dzepu.. Trebalo je udariti po džepu odmah nakon poraza od Bosne pa bi se onda uozbiljili.. Ovako...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC