• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milaković: Ovo nije način na koji želimo igrati

Autor mondo.ba

Igokea je u "revolveraškom" obračunu u kojem je palo čak 220 poena bila bolja od Olimpije osmi put u nizu na svom terenu otkad se ABA liga igra u Laktašima.

 Izjava Žarko Milaković nakon pobjede protiv Olimpije u Laktašima Izvor: MN PRESS

Igosi su došli do treće pobjede u regionalnom takmičenju ove sezone, dok su gosti iz Ljubljane ostali dvije.

Ipak, ova pobjeda Igokee ima i dodatni značaj za njenog trenera Žarka Milakovića pošto mu je prva u karijeri u ABA ligi.

Mladi stručnjak je nakon meča poželio sreću timu iz Slovenije u nastavku sezone, a potom i prokomentarisao veliki broj poena na meču što Igokei nije u cilju.

"Da li je ovo način na koji ćemo igrati? Sigurno nije. Nismo imali mnogo vremena da uklopimo dva nova igrača i bilo je problema u odbrani. Dosta dobro smo se adaptirali na napad Olimpije koja ima dobre igrače na 'lopti' i morali smo da ih rano preuzimamo jer bi u suprotnom imali problem. Važno mi je da smo 'radili' čitavu utakmicu, izgledali energetski mnogo bolje nego u prethodnim susretima. Ali, ističem da je jako važno da smo zabilježili pobjedu i da sa drugačijom energijom idemo u Bar na duel sa Mornarom", rekao je Milaković.

Igokea u Baru gostuje za deset dana što Milaković vidi kao dodatni "bonus" kada je riječ o uigravanju Olivera Lafajeta i Danila Anđušića sa ostatkom ekipe.

"Nakon meča protiv Mornara ide reprezentativna pauza zbog koje imamo četranaest dana na raspolaganju pred duel sa Partizanom. Njih dvojica su nam pomogli u ovoj utakmici, a nadam se da će biti tako i u nastavku".

Olimpije je večeras u Laktašima imala 22 ofanzivna skoka što se mladom treneru nije dopalo.

"Na dosta pozicija smo duži i veći od njih, pa toliki broj skokova u napadu sigurno nije dobar. Ali, ispravljaćemo to na treningu, staviti akcenat na neke stvari koje nisu funkcionisale da u narednim utakmicama ne 'padamo' na istim stvarima. Oni su pogodili i 14 trojki što je atipično, ali izgleda da je takav vikend", zaključio je Žarko Milaković aludiravši na sinoćnju partiju Budućnosti koja je protiv Baskonije oborila rekord Evrolige po broju postignutih trojki u jednom meču.

ABA Liga 2018/19 highlights, Round 7: Igokea - Petrol Olimpija (16.11.2018)
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC