• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee: Gubili smo pamet...

Autor mondo.ba

Strateg "igosa" Žarko Milaković čestitao je Zadru na prvoj domaćoj pobjedi ove sezone u ABA ligi i naglasio da je bilo dosta prilika da Igokea preokrene rezultat u dvorani "Krešimir Ćosić".

  Zadrani su napokon stigli do domaćeg trijumfa i to zahvaljujući odličnoj partiju u finišu posljednje četvrtine - 95:80 (30:19, 17:26, 25:18, 21:17).

Bio je to sedmi poraz Aleksandrovčana ove sezone i sada su izjednačeni sa Zadrom na tabeli sa istim skorom od četiri pobjede i sedam neuspjeha.

"Igrali smo koliko nam je Zadar dozvolio, a Zadar nam nije puno dozvolio. Utakmicu smo spremali na jedan način, ali to nismo to pokazali na parketu. Gubili smo pamet dosta puta kada smo imali priliku da se vratimo i iskontrolišemo susret. Ali to nismo uspjeli i čestitam domaćinima na pobjedi", rekao je Milaković.

Prema njegovim riječima, porazu je "kumovala" i druga tehnička greška Tomislava Zubčića.

"Isključenje Zubčića nas je poremetilo. On je naš najbolji strijelac i igrač koji je jako dobro otvorio sezonu. To je igrač koji otvara reket i daje dubinu. Na kraju smo promašili deset bacanja jer Sava Lešić nije imao zamjenu. Nezgodno je igrati protiv ekipe koje igraju s dvije četvorke, a Zadar tu ima i Dašića i Vukovića i Magaritija", dodao je šef struke Igokee.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Igokea je projekat na silu. Zele brz rezultat, ulazu velike pare a po pravilu posljednjih sezona promase skora sva pojacanja, pa izmijene po sezoni 20 igraca. Da ne pricam o trenerskim promasajima, jer ovaj Milakovic se vec jednom pokazao kao uzasno rjesenje. Bajic je postao sinonim za Igokeu pitanje zasto se takvog jednog trenera olako odricu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC