• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea na novom teškom ispitu: ''Popraviti pristup u odnosu na Zvezdu!"

''Igosi'' večeras u Laktašima dočekuju lidera ABA lige i prošlosezonskog finalistu

Prvog dana tekuće sedmice, doživjeli su debakl na gostovanju kod jednog prošlosezonskog finaliste plej-ofa, a danas, prvog dana vikenda, u Laktaše im dolazi drugi!

Košarkaši Igokee danas će u sedmom kolu ABA lige ugostiti podgoričku Budućnost, lidera regionalnog takmilčenja. ''Đetići'' su u prvih šest kola upisali pet pobjeda, baš kao i Cedevita Olimpija i FMP na drugom i trećem mjestu, dok Igokea ima suprotan omjer, koji je u ovom trenutku dovoljan za deveto mjesto, ispred Cibone i Mege Bemaks sa istim učinkom.

Možda će vas zanimati

''Igosi'' su tokom sedmice objavili da je raskinuta saradnja sa Denisom Klifordom, a novi članovi kluba iz Aleksandrovca postali su Đorđe Gagić i povratnik u tabor Igokee Dorel Rajt.

Ova utakmica, dodajmo, otvoriće sedmo kolo ABA lige, koje će obilježiti vječiti derbi, koji se igra sutra u Štark areni sa početkom u 20 časova.

''Nadam se da će ekipa izaći jača nakon teškog poraza u Beogradu, napravili smo analizu, pogledali se u oči i pokušaćemo ispraviti, prije svega, pristup utakmici. Budućnost je jako kvalitetan, dobro posložen I tim koji je u dobroj formi. Baziraju svoju igru na pikenrolu, imaju širinu, jako dobre šutere i na to moramo obratiti pažnju, tako da ćemo, nadam se, izaći na teren, maksimalno skoncentrisani sa nastojanjem da ispunimo sve zahtjeve. Nadam se velikom broju navijača uz čiju ćemo podršku, pokušati iznenaditi favorizovanog protivnika'', rekao je u najavi utakmice trener Igokee Dragan Bajić, kojem će ovo biti treći meč po povratku na klupu.

Mladi krilni centar Srđan Kočić je proteklog ljeta upravo iz Podgorice stigao u tabor Igokee.

''Sigurno dobra prilika da se iskupimo za visok poraz u Beogradu. Budućnost je kvalitetan tim, zabilježili su prvu pobjedu u Evrokupu, vezali nekoliko pobjeda i u ABA ligi. Sve to je za nas motiv više da odigramo kvalitetnu utakmicu I da pokušamo zabilježiti pobjedu. Atmosfera u timu je, bez obzira na sve, veoma dobra, pristigla su nam pojačanja, izuzetno kvalitetni Igrači i vjerujem da će nam oni dati doprinos i pomoći da dođemo do trijumfa'', saopštio je Kočić, koji je u dosadašnjem toku sezone u prosjeku igrao devet minuta.

Utakmica u dvorani u Laktašima počinje u 17 časova.

ABA LIGA – 7. kolo

Subota:

Igokea – Budućnost (17.00)
Cedevita Olimpija – FMP (20.00)

Nedjelja:

Mega Bemaks –Primorska (12.00)
Mornar – Zadar (18.00)
Partizan – Crvena zvezda (20.00)

Ponedjeljak:

Cibona – Krka (18.00)

TABELA: Budućnost 5-1, Cedevita Olimpija 5-1‚ FMP 5-1, Crvena zvezda 4-2, Partizan 4-2, Primorska 4-2, Mornar 3-3, Krka 3-3, Igokea 1-5, Cibona 1-5, Mega Bemaks 1-5, Zadar 0-6.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC