• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao, video, pobedio, pa produžio u Grčku

Autor mondo.rs

Najveće pojačanje Mega Bemaksa u tekućoj sezoni odigralo je samo 28 minuta za klub.

 Deandre Kejn otišao iz Mege Izvor: MN PRESS

Stigao je Deandre Kejn u Mega Bemaks kako bi tom timu pomogao u ostvarivanju ambicija, ostanku u ABA ligi. Predstavljen je kao veliko pojačanje, što njegova biografija i potvrđuje, ali...

Nakon samo jednog meča i 28:21 minuta na terenu u meču protiv Cibone, Kejn je napustio Megu. Ovaj košarkaš koji je pobedu u Zagrebu ukrasio sa 14 postignutih poena, preselio se u Peristeri.

Možda će vas zanimati

Objavu novog velikog transfera košarkaša koji je u sredu zadužio opremu Mege objavio je na svom zvaničnom tivter profilu menadžer Miško Ražnatović. Ona je stigla ''kao grom iz vedra neba'', pošto Megi i dalje treba pomoć u borbi za opstanak.


Podsećanja radi, momci koji igraju u Hali sportova na Novom Beogradu su sinoć u Zagrebu stigli do važne pobede. Njihova peta u sezoni je stigla nakon dobih partija Miškovića, Atića, Simonovića i Kejna, pa je sada poslednje mesto na tabeli prepušteno Zadru.

Ipak, to nije bilo dovoljno da Deandre Kejn, košarkaš koji je nastupao čak i za Makabi u Evroligi, ostane u timu koji se na početku sezone presleio iz Sremske Mitrovice u Beograd. Njegov naredni tim će biti grčki Peristeri.

Peristeri je trenutno četvrtoplasirani tim prvenstva Grčke i u dosadašnjem delu sezone ima skor 11-7. Pored domaćeg prvenstva, nastupaju i u FIBA Ligi šampiona, gde imaju dobre šanse da se nađu među 16 najboljih timova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC