• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Partizana poslao poruku pred utakmicu sa ekipom Budućnosti

Autor mondo.rs

Čelnik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da meč protiv Podgoričana u ABA ligi vidi kao veliki izazov.

 Ostoja-Mijailovic-pred-mec-Partizan-Buducnost-u-ABA-liga Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana u nedjelju u Areni dočekaće ekipu Budućnosti u 19. kolu ABA lige. Uoči susreta dvije prvoplasirane ekipe, koje imaju identičan skor 14-4, oglasio se i predsjednik crno-bijelih, Ostoja Mijailović.

Možda će vas zanimati

Čelnik Partizana istakao je da je duel protiv Budućnosti od velikog značaja za Partizan jer mu može "otvoriti vrata prvog mjesta u regularnom delu ABA lige", kao i da ga raduje veliko interesovanje navijača za tu utakmicu.

"S druge strane, ova utakmica u organizacionom smislu predstavlja izazov za nas kao domaćina, ali i za sve navijače, i to iz razloga koji nemaju veze sa sportom", rekao je Mijailović za klupski sajt.

Mijailović je naveo da su i "Budućnost i Partizan košarkaški klubovi, važni simboli svojih država, ali ipak samo organizacije koje se bave sportom i koje nemaju veze s nekim drugim dešavanjima".

"Zbog toga, želim da uputim poziv našim navijačima da se koncentrišu na teren i podršku našem timu, jer nam je ta podrška preko potrebna", rekao je Mijailović.

"Emocije su jake, ali moramo biti svjesni da za Partizan navijaju ljudi različite nacionalnosti i vjeroispovijesti i da je to činjenica na koju treba da budemo ponosni i to je nešto što treba da njegujemo. Siguran sam da naša braća i sestre znaju, gdje god oni živjeli, da imaju našu podršku za očuvanje naših istorijskih vrijednosti, ali ovu utakmicu posvetimo našim momcima koji imaju šansu da vrate Partizan tamo gdje nije bio skoro cijelu deceniju", poručio je on.

Kako je naveo Partizan, meč protiv Podgoričana u Areni označen je kao događaj visokog rizika zbog čega će kontrole na ulazima i oko dvorane biti pooštrene.

Za utakmicu, dodaje se, vlada veliko interesovanje, a u prodaji je ostalo još oko 5.000 ulaznica za Nivo 400, dok je Nivo 200 rasprodat.

Meč Partizan - Budućnost igra se u nedjelju u Štark areni od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1, a derbi 19. kola sudiće Ilija Belošević (Srbija), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Igor Dragojević (Crna Gora).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC