• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri: Meč protiv Budućnosti odrediće put kojim ćemo morati do cilja

Autor mondo.rs

Trener Partizana Andrea Trinkijeri smatra da njegov tim protiv Podgoričana mora da odigra pametnije i mudrije nego na prethodnim duelima

 Andrea-Trinkijeri-pred-derbi-19.-kolo-ABA-Partizan-Buducnost Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Derbi meč 19. kola ABA liga igra se u nedjelju od 18 časova u Štark areni.

Sastaju se Partizan i Budućnosti, timovi koji se nalaze na čelu tabele sa identičnim skorom od 14 pobjeda i četiri poraza.

Možda će vas zanimati

Andrea Trinkijeri, trener Partizana zna da njegov tim očekuje izueztno težak zadatak.

"Budućnost ima sjajne igrače, sklopljene u tim koji je projektovan da napadne titulu. Prema tome, očekuje nas još jedna veoma, veoma teška utakmica u kojoj moramo biti još bolji i još mudriji nego što smo bili u svim utakmicama koje smo do sada odigrali. I Budućnost i mi želimo da stignemo do istog cilja, a nedeljna utakmica će u velikoj mjeri odrediti put koji ćemo morati da pređemo da bismo do tog cilja došli", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan je dobru uvertiru za duel sa Podgoričanima napravio u Bolonji, gdje je pobijedio Virtus i obezbijedio plasman među osam najboljih ekipa Evrokupa. Kapiten Novica Veličković izjavio je da su se crno-bijeli brzo poslije tog uspjeha okrenuli duelu sa Budućnosti, svjesni da je od velikog značaja.

"Još u Bolonji, odmah nakon utakmice smo sve misli okrenuli ka ovoj utakmici koja nam je mnogo važna. Volio bih da Arena bude puna i da zajedno sa našim navijačima stignemo do pobjede. Oni su iskusan protivnik, imaju dobar tim, ali na nama je da vjerujemo u sopstvene mogućnosti i da iskoristimo segmente u kojima možemo da ostvarimo prednost", rekao je Veličković koji će prije nedjeljnog meča dobiti poklon za najviše odigranih utakmica u dresu Partizana.

Meč Partizan - Budućnost igra se u nedjelju u Štark areni od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arenasport 1, a derbi 19. kola sudiće Ilija Belošević (Srbija), Tomislav Hordov (Hrvatska) i Igor Dragojević (Crna Gora).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC