• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri upozorava: Ništa veliko još nismo uradili!

Autor Pavle Knežević

Trener Partizana pozvao je navijače da podrže njegov tim u "ovjeri" prvog mjesta u ABA ligi

 KK-Partizan-Andrea-Trinkijeri-kup-i-superkup-su-lijepi-ali-nista-veliko-nismo-napravili Izvor: MN PRESS

Partizan bi u ponedjeljak protiv Mega Bemaksa mogao da "ovjeri" prvo mjesto tabele u ligaškom dijelu ABA, ali trener Andrea Trinkijeri ima jasno upozorenje za sve navijače: "Ništa veliko nismo uradili i sada je svaka nijansa bitna!"

Mega se bori za opstanak, ali ta činjenica ni malo ne zavarava Italijana.

Možda će vas zanimati

"U ponedjeljak je vrlo važna utakmica za nas, protiv ekipe koja se izvanredno digla. U posljednjim utakmicama su poslije 10 minuta vodili po 20 poena razlike. Doveli su dva nova, iskusna igrača, (Kendrika) Perija i (Ivana) Paunića. Peri je bio na našem spisku ovog ljeta, ali nije bio zdrav. On je vhunski plejmejker koji može da postigne mnogo poena. Što je najbitnije, mi sem Kupa i Superkupa u septembru, ništa veliko još nismo uradili ali smo na dobrom putu", rekao je Trinkijeri za sajt kluba. 

Najvažniji mečevi u sezoni tek predstoje, a prva na redu je ABA liga. Poslije toga slijedi duel sa Uniksom u četvrtfinalu Evrokupa.

"Sada je svaka nijasna bitna i za mene je izuzetno bitno da u ponedjeljak imamo dobru atmosferu za tešku utakmicu. Da igrači ne gube koncentraciju i misle na Kazanj nego na utakmicu sa Megom, jer mi smo sve do sada postepeno napravili. Svi pričaju o četvrtfinalu a ja kao trener moram biti u realnosti i podsjetiti igrače koliko je ova utakmica važna za prvo mjesto u ABA ligi. Dugo godina Partizan nije bio prvi. Bez ikakve krive priče, pozivam navijače da dođu i pomognu mi da uradim moj posao", rekao je Trinkijeri.

Mladi bek crno-bijelih, Uroš Trifunović istakao se ove sezone svojim stavom i hrabrim nastupima, a sada je pozvao navijače da podrže njegov tim sutra.

"Sutrašnja utakmica je veoma važna i njima i nama, tako da je očekujem veliku borbu tokom svih 40 minuta. Mega u posljednje vrijeme igra bolje i na nama je da pružimo svoj maksimum da bismo ih spriječili da dođu do neke igre i ritma iz kojeg bi mogli da nas ugroze. Nadam se i da će navijači u ovom dijelu sezone iz utakmice u utakmicu biti sve brojniji na tribinama i da će nam dati vjetar u leđa", izjavio je Trifunović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC