• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić nakon poraza na startu petog mandata: Rad, rad, rad i samo rad...

Autor Dragan Šutvić

Nasljednik Branislava Krunića razočaran je ishodom meča u Vrapčićima, od kojeg je, kako je i sam priznao, očekivao mnogo više

 Premijer liga BiH 22. kolo Velež Borac Vlado Jagodić Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Vlado Jagodić danas je, po peti put u trenerskoj karijeri, debitovao na klupi Borca, ali premijerni meč neće pamtiti po dobrom.

Njegovi izabranici danas su poraženi u Vrapčićima od Veleža rezultatom 2:1, u meču na kojem Lešinari nisu prisustvovali, a trenutak odluke dogodio se u drugom od ukupno tri minuta sudijske nadoknade, kada je crveno-plavu mrežu pogodio Nusmir Fajić.

Možda će vas zanimati

Prethodno je Velež stigao do vođstva u 65. minutu golom Obrena Cvijanovića, izjednačio je Borac u 88. minutu preko Gorana Zakarića i nakon greške golmana domaćih Bobića, ali zahvaljujući golgeteru Veleža, bod ipak neće putovati za Banjaluku.

''Naravno da ću čestitati Veležu na pobjedi, ali moram da kažem da mi prvo poluvrijeme nismo odigrali kako treba, uz ovaj jak vjetar. Željeli smo da u prvom poluvremenu napravimo nešto što bi nam olakšalo posao u drugom, a to je da dođemo do vođstva. Nismo u tome uspjeli, dekoncentracija je bila prisutna u fazi završnice. U drugom poluvremenu dijametralno suprotna dešavanja na terenu, ali smo pokušali da spustimo loptu i da igramo. Uspjeli smo da dođemo do izjednačenja, iako ne mogu da shvatim da smo na onakav način primili prvi gol. Ovo sebi nismo smjeli da dozvolimo i naravno da sam razočaran rezultatom. Očekivao sam da u rezultatskom smislu možemo da napravimo daleko više. U svakom slučaju, slijedi rad, rad, rad i samo rad. Desila su nam se tri poraza koja niko u klubu nije očekivao, tako da se moramo u ovoj sedmici pregrupisati. Ovo je danas bila nesreća, sitni detalji su odlučili o onome što je najvažnijem, a to je rezultat. Idemo dalje, u ovom trenutku smo četvrti, a vidjećemo poslije večerašnjih utakmica sa koje pozicije ćemo ući u treći krug. Bez obzira na to, u narednoj utakmici, ko god nam bio protivnik, moramo da pobijedimo, moramo da okrenemo stvari u našu korist i ja se nadam da hoćemo. Borac ima kvalitet ali i organizaciju na visokom nivou, što je danas najbitnije u modernom fudbalu. Moramo to na terenu i da opravdamo'', istakao je Jagodić nakon utakmice.

Borac tako ni iz 11. pokušaja nije uspio da savlada Velež u Mostaru. Nakon današnjeg dana, omjer je 0-3-8, uz gol-razliku 5:17.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC