• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mora malo i o košarci da se misli: Trinkijeri pred "klasiko" ABA lige

Autori mondo.rs Autori Tanjug

"Utakmica između Cibone i Partizana uvijek sa sobom nosi određenu težinu. Iza oba kluba je duga tradicija i rivalstvo koje traje decenijama. Zbog toga imamo obavezu da utakmicu odigramo najbolje što možemo", rekao je Trinkijeri.

 Andrea-Trinkijeri-pred-Cibonu-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim ima obavezu da odigra najbolje što može u susretu posljednjeg kola ABA lige protiv Cibone u Zagrebu.

Utakmica u dvorani KC "Dražen Petrović" na programu je u petak od 18 sati, a zbog mjera zaštite od širenja koronavirusa meč će biti odigran bez prisustva publike.

Možda će vas zanimati

"Bez obzira na specifične okolnosti, utakmica između Cibone i Partizana uvijek sa sobom nosi određenu težinu. Iza oba kluba je duga tradicija i rivalstvo koje traje decenijama. Zbog toga imamo obavezu da utakmicu odigramo najbolje što možemo", rekao je Trinkijeri.

Bek crno-bijelih Ognjen Jaramaz smatra da je sutrašnji duel prilika da crno-bijeli na pravi način završe regularni dio sezone u regionalnom takmičenju.

"Iako je u pitanju utakmica bez takmičarskog značaja, mi idemo u Zagreb sa željom da odigramo dobar meč i da na najbolji mogući način okončamo ovaj ligaški dio prvenstva. Cibona je naš veliki rival još iz vremena kada niko od aktivnih igrača nije bio ni rođen i to je nešto što obavezuje i nas i njih", istakao je Jaramaz.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC