• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov košarkaš izlazi na NBA draft!

Autor mondo.rs

Nakon što se ove sezone izborio za minute u prvom timu.

 Kosarkas-KK-Partizan-Uros-Trifunovic-spreman-za-NBA-draft-2020 Izvor: MN PRESS

Sin nekadašnjeg košarkaša i trenera Crvene zvezde Aleksandar Trifunovića, Uroš, biće jedan od igrača koje će NBA klubovi moći da biraju na predstojećem draftu.

Nakon nekih sjajnih partija koje je zabilježio u ovoj sezoni, mladi Trifunović je odlučio da se oproba i u najjačoj ligi na svijetu.

Možda će vas zanimati

Košarkaš koji je u mlađim kategorijama igrao za Zemun, Mega Bemaks i Pinar Karšijaku, ove sezone je postao ljubimac crno-bijelih navijača. Iako mu je otac legenda najvećeg rivala, Uroševe partije kupile su pristalice Partizana.

Prethodnu sezonu je proveo u Mladosti iz Zemuna, Partizanovom razvojnom timu, a ovu počeo u Megi. Ta saradnja nije krenula najboljim tokom, pa su sve tri strane bile saglasne da se ona prekine. Od tada, Uroš bilježi solidne partije u Partizanovom dresu.


Za Mega Bemaks je odigrao prva dva kola u ABA ligi (11 poena Cedevita Olimpiji), a u crno-bijelom dresu je najblji bio protiv Zadra kada je psotigao 12 poena. Neki njegovi šutevi u Evrokupu bili su posebno značajni, a u tim momentima je pokazao da se ne libi da preuzme odgovornost.

Trifunović je rođen 2000. godine, a sa reprezentacijom Srbije je osvojio Evropsko prvenstvo do 18 godina. Najbolje se snalazi na poziciji dva, ali mu nije strano ni organizovanje igre. On se na listi srpskih košarkaša spremnih za draft priključio Simonoviću i Miškoviću.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC