• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čikago Bulsići!

Autor mondo.rs

Ukoliko na lutriji dobiju pravo izbora sa prve pozicije na draftu, Bulsi bi navodno izabrali zvezdu Univerziteta Džordžija, Entonija Edvardsa.

 Čikago Bulsići! U Čikago Bulsima igrači iz bivše Jugoslavije Izvor: Guliver/Drew Hallowell/Getty Images

Posle Tonija Kukoča, Dragana Tarlaća, Dalibora Bagarića, Vladimira Radmanovića i Nikole Mirotića, još dvojica igrača sa ovih prostora mogla bi uskoro da zaigraju za Čikago Bulse.

Zadovoljan uspehom koji je napravio sa Nikolom Jokićem u Denver Nagetsima, Arturas Karnišovas uključio je tandem ex-Yu košrakaša u planove za ranu fazu izgradnje "novih" Bulsa. Nikola Vučević iz Orlando Medžika i Dario Šarić iz Finiks Sansa nalaze se u vrhu spiska koji je Litvanac doneo iz Kolorada u Mičigen, navodi "Bleacher Report".

Možda će vas zanimati

Ukoliko na lutriji dobiju pravo izbora sa prve pozicije na draftu, Bulsi bi navodno izabrali zvezdu Univerziteta Džordžija, Entonija Edvardsa.

Crnogorski centar srpskog porekla, Vučević, produžio je prošlog leta ugovor sa Orlandom do 2023. i obezbedio sigurnu zaradu od 100 miliona dolara, ali ga to na pragu 30. godine nije učinilo ništa manjim potencijalom za trejd. Naprotiv.

Karnišovas je samo jedan od "igrača" na NBA tržištu koji računa sa odličnim centrom i njegovom zaradom od 26 miliona dolara naredne tokom naredne sezone.

Naredne sezone, u Bulsima bi mogao da zaigra i tri godine mlađi hrvatski košarkaš, Šarić, koji se još bori za svoj ugovor iz snova. On se, posle nepune dve sezone u Filadelfija Seventiksersima i duplo manje u Minesota Timbervulvsima, prošlog leta našao na platnom spisku Finiks Sansa i za skromnih 3,9 ove i 4,7 miliona dolara naredne sezone, ponudio solidan kvalitet franšizi iz Arizone.

Karnišovas za Vučevića namerava da ponudi Ota Portera i Cendela Kartera, dok je na glasine o tome da Lauri Markanen želi trejd - reagovao spremnom zamenom u vidu nekadašnjeg asa Cibone i Efesa.

Crnogorac i Hrvat bili bi, navodno, članovi startne petorke u kojoj bi ih sačekali Zek Lavin i "ruki" Kobi Vajt.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC