• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović o Trinkijeriju: Svi mogu da napuste klub, ali ako plate!

Autor Milutin Vujičić Izvor Informer

"Kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana", poručio je prvi čovek Partizana.

 Ostoja Mijailović o Andrei Trinkijeriju: Svi mogu da napuste klub, ali ako PLATE! Izvor: MN PRESS

Već danima unazad traje nagađanje oko nastavka saradnje trenera Andree Trinkijerija i Partizana pošto je Italijan davao poprilično neodređene odgovore povodom bliske budućnosti.

"Nisam siguran ni za to (budućnost u Partizanu prim. aut.) jer je situacija potpuno nejasna i na globalnom i na korporativnom nivou", kazao je Trinkijeri u intervjuu za list iz provincije Komo stavljajući u enigmu navijače crno-belih.

Možda će vas zanimati

Tim povodom oglasio se i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović koji je u intervjuu za "Informer" probao da umiri navijače Partizana 

"Nije moj nivo da komentarišem tuđe intervjue", rekao je prvo Mijailović.

"Znam ko je trener Partizana i sa Trinkijerijem imam direktnu komunikaciju, trenutno putem telefona. On je u ovom trenutku trener Partizana, a ima ugovor i za narednu sezonu".

Nije tajna da je Andrea Trinkijeri posle izuzetno uspešne sezone na klupi Partizana, s kojim je u trenutku prekida takmičenja obezbedio "domaći" teren u četvrtfinalu Evrokupa, a na Jadranu su na kolo pred kraj regularnog dela sezone bili prvoplasirani, interesantan i bogatijim klubovima Evrope.

Uz to, ponovo je osvojen i Kup Radivoja Koraća.

"I igrači i trener imaju pravo da traže da napuste klub, ali u tom slučaju moraju da plate nadoknadu za odlazak. Trener može da otkupi ugovor i tako pređe u drugi klub, međutim, kako sad stoje stvari, Trinkijeri se ponaša kao trener Partizana. Pravimo planove za sledeću sezonu. AKo bude nekih promena, javnost će biti obaveštena".

Dok se čeka odluka o završnici sezone u ABA ligi sada predsednik partizana poručuje da "jedva čeka nastavak" i poručuje da je ovo možda i najuspešnija sezona Partizana od 1991/92.

"Iskreno vam kažem, u ovom trenutku niko ne zna šta će biti. Svi čekamo odluku Evrolige. Verovatno će i ABA slediti tu odluku, mada to ne bi trebalo porediti, jer je u ABA ligi osnovni deo skoro završen, a u Evroligi ima još da se igra. Šta je pravedno, šta nije... Svako iz svog ugla gleda šta je najbolje za njega", zaključio je Mijailović za Informer.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC