• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kukoč ostao veran Džordanu: Lebron ni sad nije najbolji u NBA!

Autor Milutin Vujičić

Dok svi porede Džordana sa Džejmsom, ima onih koji misle da Džejms ni sada nije najbolji...

 Toni-Kukoc-Najbolji-kosarkas-u-NBA-je-Kevin-Durant Izvor: Guliver/ Yong Teck Lim/Getty Images

Majkl Džordan se nije baš lepo ophodio prema Toniju Kukoču, posebno na Olimpijskim igrama 1992. godine, pre nego što će postati saigrači, ali mu je Hrvat to oprostio i pomogao mu da sa Bulsima osvoji još tri šampionska prstena.

Kukoč je tako izbliza mogao da posmatra Džordanovu drugu dominaciju u NBA ligi, pa su mu zbog toga pomalo neozbiljna poređenja koja se danas provlače u medijima.

Možda će vas zanimati

Povod je dokumentarna serija "The Last Dance", koja se bavi poslednjom sezonom Džordana u Bulsima, a posle koje je ponovo počelo da se priča o tome da li je "njegovo leteće visočanstvo" zaista najbolji koji je ikada igrao košarku.

Postoje naravno oni koji su na strani Lebron Džejmsa, zvezde današnjice, ali Toni Kukoč kaže da "Kralj" nije čak ni sada najbolji u NBA...

"Kevin Durent je po mom mišljenju trenutno najbolji košarkaš u NBA", napisao je Toni Kukoč na "Redditu" dok je odgovarao na pitanja navijača, a objasnio je svoju teoriju.

"Košarka više ne podrazumeva plejmejkera, nekoga koga uvek tražite da nosi loptu. U ovoj eri ima toliko igrača koji imaju mnoštvo veština, tako da je gotovo traćenje vremena tražiti plejmejkera kada to svi mogu. Zato je recimo i Lebron često na toj poziciji, što je sjajno", napisao je Kukoč pre nego što će "Lebronistima" u narednoj rečenici saopštiti da je Durent bolji košarkaš od njega.

Durent u dosadašnjem delu karijere ima dva šampionska prstena (oba sa Golden Stejtom), dok je Lebron Džejms, koji je četiri godine stariji, na tri (dva sa Majamijem i jedan sa Klivlendom).

Videćemo da li će "KD" uspeti za početak da stigne Lebrona Džejmsa, ali po svemu sudeći to neće biti ove sezone pošto je Bruklin saopštio da njihov najbolji košarkaš, koji još čeka debi za Netse, neće igrati do takmičarske 2020/21 kako bi se potpuno oporavio.

Da li je onda Kukoč u pravu kada ovo tvrdi?

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC